Khamis, 29 Disember 2011

Rahsia Tahi Lalat

Dah lama nak buat entri pasal ni, at last buat jugak yer.. Check it out your secret of tahi lalat!..... ngeeee!

Bibir atas kanan - Banyak rezeki, pandai
Bibir atas kiri  -
Ramai kawan, baik hati
Bibir bawah kanan - Disegani orang, ramai yg suka
Bibir bawah kiri - Pandai bicara, tak mudah kalah
Leher kanan - Cerdas, jujur, berani menderita
Leher kiri - Cerdas dlm segala hal dan banyak pengetahuan
Leher di tengah - Tercapai cita-cita
Biji mata kanan - Suka serong dan pembohong
Biji mata kiri - Pembohong tetapi baik hati
Hujung mata kanan - Baik hati, sopan santun, cerdas
Hujung mata kiri - Baik budi, murah rezeki
Punggung kanan - Agak mengalami kesulitan
Punggung kiri - Malas dan suka duduk
Betis kanan - Suka berhibur, boros
Betis kiri - Rajin,tidak suka menganggur
Lutut kanan - Bersikap tidak peduli dan tak mahu berusaha
Lutut kiri - Kurang kuat berusaha
Kepala sebelah kanan - Terkabul cita-cita
Kepala sebelah kiri - Sering menemui kesusahan
Kepala sebelah belakang - Jujur, sabar dan tekun
Kening kanan - Cerdas dan cekap
Kening kiri - Cerdas, sopan santun
Tengah kening - Keras hati, berani segala hal
Hujung mulut kanan - Kecil rezeki, tak mudah kalah
Hujung mulut kiri - Suka berpoya-poya
Ketiak kanan - Dapat menyimpan rahsia
Ketiak kiri - Jujur, banyak yang cinta
Pergelangan kaki kanan - Suka berpergian (keluar rumah)
Pergelangan kaki kiri - Kehendak kuat
Batang hidung - Banyak dicintai orang dan dapat menjadi kaya
Pada hidung - Banyak rezeki
Dagu bawah kanan - Jujur dan baik hati
Kemaluan kanan atau kiri - Baik, suka senggama
Di kepala kemaluan (lelaki) - Bakal beristeri 2
Tumit kanan - Jujur dan banyak kawan
Tumit kiri - Baik budi
Alis kanan - Suka menolong, baik hati
Alis kiri - Ramai yang suka
Pangkal peha kanan - Kemahuan kuat
Pangkal peha kiri - Suka kerja apa pun
Telapak kaki kanan - Tak mudah mengeluh
Jari kaki kanan - Suka menolong
Jari kaki kiri - Berbudi, suka berbuat baik
Bahu kanan - Cermat dlm membuat keputusan, banyak tanggungan
Bahu kiri - Suka kerja keras, banyak tanggungjawab

Dan tahi lalat pemanis *ferasan wokeh! aku DI........

Dagu bawah kiri - Bijak sana dan berbudi luhur
Banyak lagi bahagian yang aku tak letak *banyak sangat!... korang boleh tengok kat SINI yerrr!

manis tak saye?? huhuhuh! *fengsan nak puji diri sendiri!

P/S: Jangan percaya yer ramalan-ramalan di atas, sekadar suke-suke sajerk...

13 ulasan:

  1. Ida kat ats bibir kanan.. wow.. banyak rezeki..... rezeki itu kah? *takde pun?* hiihi


    Nak mintak copy boleh??

    BalasPadam
  2. nana kat bibir atas kiri..hehe..

    BalasPadam
  3. dahi???ngan kt bwh mata kiri ape plak maksudnye??huu

    BalasPadam
  4. eida: copy la.. saya pun copy orang lain punye.. nak copy yang fullversion sila klik link tu.. huhuhuh!

    BalasPadam
  5. akish: takde nujum sangat pun.. saje je suke-suki ☺

    BalasPadam
  6. nana: kira nana ni mulut manis la?? ramai kawan tak? << rujuk ke entri atas ni

    BalasPadam
  7. Tiera: Cinta tak tau sangat.. kalau nak full version tiera bole klik kat link tu.. ☺☺

    BalasPadam
  8. tahi lalat tu membuatkan cinta makin manis tau...comel je dia dok kat bawah dagu kan ;)

    BalasPadam
  9. auwww.. manis macam si manis saya kan??

    BalasPadam
  10. akak pun byk tahi lalat terutama kat muka..masa sekolah dulu sampai kwnx2 gelar sharifah aini.hehe

    BalasPadam
  11. iye ke kak nieza.. mesti kak nieza comel kan?

    BalasPadam