Jumaat, 23 Disember 2011

Saya & ustazah kecik yang comel

Takde ape nak update.. belek-belek handphone ade satu gambar yang aku rase comel sangat *ferasan! gambar time kitaorang gi makan kat Restoran Saba' beberapa bulan lepas.

Me & Ustazah kecik (Farhana)
P/S: Semalam best betul tengok semanis kurma - bahagiakah tanpa zuriat, memang rase betul-betul bersemangat & banyak tips² yang diberi...pstt! nasib baik semanis kurma start pukul 10pm kalau tak terlepas la gamaknyer sebab semalam balik lambat!

5 ulasan:

  1. jgn risau kalo terlepas aku suruh la laki aku amik kat opis..heheheh

    BalasPadam
  2. wahh.. sudah ade blog kah?? syok woo blogging

    BalasPadam
  3. hahha mane ade blog pandai la aku menulis blog kan membaca blog aku pandai la..

    BalasPadam
  4. heheheh.. buat la.. xde tulis xpe.. gambar dah mencertakan segala-galanya..☺

    BalasPadam