Jumaat, 16 Disember 2011

Ubat/ petua Kesuburan


Semua ubat & petua dah beli.. tapi makan nyer TIDAK.. ape la nak jadi aku ni PEMALAS mengatasi segala-galanye!

17 ulasan:

  1. Mak ai... banyak nye.. makan lah cinta.. rugi duit tau! hihihi

    BalasPadam
  2. huhuhuh.. tuh la CINTA ni mule2 je semangat pastuh hampeh dah.. akan ku usahakan

    BalasPadam
  3. Salam, teringat saya masa nak pegnen dulu, mkn iron folic :)

    BalasPadam
  4. baby pose.. iron folic tu sama dengan asid folic ke?

    BalasPadam
  5. nak tau gak iron folic tue ape kebendanye????

    BalasPadam
  6. ish rugi2....kalau xnak makan..bak cni...(macam la orang yang mintak tu ley ikut peraturan nak makan ubat)CINTA...kita sama spesies....kihkihkih

    BalasPadam
  7. huhuhuh belinyer beriye.. last2 hubby yang tukang makan ubat-ubat ni tapi bukan asid folic tuh la..

    BalasPadam
  8. hik hik..nana pon lbih kurang..separuh jalan tak jadi.STOP. takpela at least ade jugak usaha kan *nak sedapkan hati :p*

    BalasPadam
  9. ahahah! sama la kita.. susah no orang macam kita ni.. nak makan ubat segala, orang lain tuh senang je.. jelousnya!

    BalasPadam
  10. xder iron folic...aku kje spital xpnh dgr pn iron folic...mungkin typing error...acid folid aderlh...:)

    BalasPadam
  11. tuh la.. maybe iron folic & asid folic tuh benda yang sama..

    BalasPadam
  12. heeeee,
    banyaknya Obat die...

    yela,
    samela kite,
    walopun hanya cuba asid folik stakat ini,
    tapi makan sekerat jalan je....huhuuuu

    BalasPadam
  13. Anie: macam ni kalau orang ade penyakit malas belinye beriya makannye idakkk.. so berlambak la obatnye eheheh!

    BalasPadam
  14. wahh sudah banyak ubatnya..samala kita cinta wei..uhuhu ubat ada makannya tidak apa nak jadi apa nak jadi.pegnant nak,makan ubat maleshh.huhuhu

    BalasPadam
  15. tu la nyer kan.. nape la penyakit malas ni ade erk..

    BalasPadam