Rabu, 18 Januari 2012

$$ BONUS!

Bonus time!
Alhamdulillah! walaupun keje baru 3 bulan, sudah dapat merasainya.. even tak banyak tapi tetap bersyukur.. sape nak bagi kan? rezeki tepijak ni..

Duit bonus ni boleh la menampung next treatment nanti. ☺☺

Tak sabar rasenye nak tunggu increment plak..

TQ to management, semoga company kita akan lebih success!

8 ulasan:

  1. Bestnya...bley belanja ☺☺

    Nak coklat, kata dah gi class, nak merasa hasilnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah, kalau kita jumpe boleh saje belanje. Kalau saya buat coklat nnt saya bg kak fiza rase yer.. belum ade kesempatan nak buat coklat lagi ni hihihih..

      Padam
  2. wooot woooottt... haruslah blanja mee rebus seround. hikhikhik. eh bestnya! rs2 ada harapan x ai join kampeni best tu? ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhuh! bole2 bile mau?? tapi jangan lambat sgt.. kang abis plak huhuh! insyallah... HR belum buat selection lagi..

      Padam
  3. yeay nanti leh belanja eka

    BalasPadam
    Balasan
    1. mai sini la eka.. nnt cinta belanja

      Padam
  4. wahhh best.....

    wehh ko keje ane sekang nih???

    masyuk keje tmpt abru nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. keje ngan developer gak.. kat KL tp projek kat JB :P.. korang lagi masyhuk mesti x sabar nak tunggu bulan april kan?

      Padam