Jumaat, 6 Januari 2012

Detik-detik akhir 2011

Sekarang dah 6hb baru nak wat entri pasal tahun 2011, punye la lembab! huhuhuh...

Iye la tuh hari hati tak berapa nak tenang kan? so... ni dah ok skit, leh la up cerita yang dah basi tu..

Ok! hari terakhir 2011 ade perjumpaan dengan geng seangkatan, ape lagi kalau tak geng TTC aku.. ♥SAYANG♥ sangat ngan mereka semua.. macam biase walaupun ade yang baru 1st time jumpe tapi macam dah lama gile berkawan!

Kami semua pegi makan-makan & sambut new year kat Putrajaya.. beeesssssttttt!

kami makan-makan di steamboat MAEPS
lepak-lepak kat putrajaya! *cerr tengok nana tido sambil senyum huhuhu!

kawan-kawanku yang sangat comel!

Mase lepak kat Putrajaya kononnya mau tengok bunga api.. tapi bunga api NAN-HADOOO kat tempat yang kitaorang lepak, yang ade cume asap jerk.. tapi tak kesahla semua tuh.. janji kami semua dapat beramas mesra.. Next time kalau ade lagi sesi macam ni sudah tentu aku mau JOIN lagikkk!

p/s: mereka saat memahami... walaupun ape pun keadaan mereka sangat prihatin.. SAYANG kamu-kamu semua wokehhhhh!

4 ulasan:

  1. Sayang kamu jugak! Sy memang comel! *tetiba*

    BalasPadam
  2. saya cinta jugak!! sayang semua geng TTC..

    saya mmg comel.. hihihi.. nak jugak..

    zana x buat lagi entry ni.. hahahhaha.. keje banyok!!!

    BalasPadam
  3. haha lawak ok..kate mate kecik pp tuhaa tembam..mau tak ilang mate kalau senyum..dah tidur dalam iman dah gayenye..

    korang mmg best! sayang jugak !!

    n like zana, tak sempat lagi nak cite..entah tak cite da trus..bz amat..nak bernapas pon curik mase ni *ok tipu ;p*

    BalasPadam
  4. kamu semua mmg sangat comel ">_<"

    BalasPadam