Jumaat, 17 Februari 2012

1st GA by Leeyanaradhi ^_^

Dah lama tak masuk GA, mari kita mencuba nasib GA yana ni ☺.

1st kita kene jawab soalan yang Yana bagi ☺..

Soalan yang kena jawab =)

1) Tarikh Birthday saya - Clue *1st trimester of the year  =)
31 March
2) Tarikh Birthday Radhi - Clue *3rd trimester of the year =)
22 August
3) Tarikh saya & Radhi disatukan - Clue * 2nd trimester of the year (,")(",)
5 June
4) Cadangkan tempat untuk saya dan big family saya untuk bercuti nanti. Saya berhasrat, InsyaAllah kalau ada bonus yang mantop tahun ni, lepas bonus saya nak bawak family saya bercuti-cuti =)
Dalam Malaysia aje tau...hiih.
Saya cadangkan Yana bercuti di Pulau Pangkor! Nak ke sana budgetnya tidak la terlalu besar, kemudian bile bercuti di pulau ni rase ketenangan yang tidak dapat digambarkan.. cube Yana bayangkan bunyi deruan ombak yang menghempas ke pantai pasti dapat menghilangkan seketika masalah di opis. Nanti kat tepi pantai tu jugak yana buat la BBQ bagi mengeratkan lagi silaturahim family Yana, mesti seronok.

Pulau Pangkor *gambar cilok dari google

2nd kita tengok syarat-syaratnya pulak

Syarat-syarat

1) Saya tak tetapkan nak follow atau tak blog ini. Tapi kalau rasa nak tahu perkembangan blog ini dan GA ini, follow la.. ^___^
Tapi.. saya dah memang follow blog Yana sebab saya memang mengikuti segala perkembangan Yana  ☺
2) Untuk jawab semua soalan tu, buat entry kat blog u all, then tinggalkan komen dan link kat ruangan komen entry ni ye ^_^
~Saya nak menjelajah ke blog korang!!~
Lepas entry ni publish saya akan letakkan komen & link seperti mana Yana mau... & selamat datang ke rumah saya!
3) Wajib copy banner yang saya buat kat atas tu ,then tepek dalam entry jawapan u all. Tak payah letak kat sidebar pun tak pe =)


Dah namanya pun wajib kan?? kalau tak letak berdosa.. ehehehe, sila klik link di atas kalau nak JOIN

Last sekali mesti korang nak tau ape hadiah nya kan??

"Saya nak cari 3 pemenang. Semua hadiah saya akan buat handmade.. ^_^"Yana ni memang creative orangnya.. mesti hadiahnya comel-comel.. tu yang teruja sangat nak JOIN!

2 ulasan: