Selasa, 14 Februari 2012

Pullman Lakeside Putrajaya

Ni cerita minggu lepas sempena cuti yang panjang, melayan anak-anak sedara aku yang masing-masing petah bercakap.. pening melayan karenah mereka ni, tapi sangat seronok melayan teletah mereka.

Aku memang dah lama nak ajak mereka ni tido kat umah aku, kebetulan hari ahad tu parents diaorang ke Hospital Kajang makanya parents dorang anta la mereka ke rumah aku, esoknya baru anta mereka balik.

Petang tu diaorang sibuk ajak "pakcik"nya berjalan, pikir punya pikir ajak la mereka ke Pullman Lakeside Putrajaya. Rupanya kat Pullman Lakeside Putrajaya ada tempat mandi untuk budak-budak, kawasan pantai berpasir *lupe plak nak amik gambar... ramai gak orang yang bawak anak-anak mereka mandi-mandi kat sini. Budak-budak bile dah nampak air seronok la, pastuh buat muke sedih kat aku mintak nak gi main air, aku tak tau kat sini ade kalau tau memang aku bawak kan baju untuk diaorang ni.

Lepas pusing-pusing dekat Lakeside tu, posing-posing plak.. sume gamba-gamba mereka, gamba aku ngan hubby nan hadooo!

3 beradik yang sangat petah


di pakse lompat oleh mak sedara nye.. hihihih!

budak demokkk, yang bertambah tembam
daaaaaannn last sekali posing untuk korang sume..


Flying kiss untuk semua... ♥♥
P/S: keesok kan harinya aku bawak mereka gi mandi-manda di Kemensah, next entry aku akan cite

2 ulasan:

  1. Kemensah? Mak ida salu nak pergi, tapi tak pergi pergi pun... hihhii... Ida tunggu cerita kemensah cinta ni... =)

    BalasPadam
  2. tapi x banyak gamba di ambik, cinta memang selalu pegi sini dekat je.. malas nak pi jauh-jauh :)

    BalasPadam