Ahad, 11 Mac 2012

Aku menang doodle!

ok LOVE it! first time dapat hadiah giveaway... yeahhhh! thanks to eida sebab bagitau pasal giveaway doodle ni. MILLION thanks jugak pada si pembuat doodle yang sangat comel & cute ni Mr Hafizi Aziz! doodle dengan warna kesukaan aku, MERAH!


kalau korang nak tau.. aku ialah orang yang ke 50 tuhhh! orang yang terakhir dapat doodle ni... Happy sangat dapat doodle yang kiut-miut ni... thanks ya!

p/s: psttt ade macam muke aku tak??

6 ulasan:

  1. waaa...syok nyer!tahniah..mmg kiut.

    BalasPadam
  2. cutenya la.teringin nak belajar bt doodle...tp tgn ni keras ja

    BalasPadam
  3. huhuh 1st time dapat ni sonot2!

    BalasPadam