Rabu, 14 Mac 2012

Aku menang GA lagi..

huhuhu! kecoh kan? baru 2 kali menang giveaway dah kekecohan.. orang lain rilek jer! sesape yang join My 2nd Anniversary GiveAway !!~ from Ms Gedik leh la tengok keputusan nya kat SINI.

Rugi wooo sape tak join hadiahnya best²! walaupun aku dapat saguhati jerk tapi aku sangat² loike... hadiahnya sebab aku kan pengumpul tegar FM! *tak caya?? cerr tgk SINI, thanks to eida sebab memilih saya sebagai pemenang saguhati ♥.

Nnt saya emailkan gambar seperti yang diminta yer..

Tak lupe juga ucapan TAHNIAH kepada peserta yang lain yeee ☺☺, next time kalau Eida buat GA lagi sure i join!

8 ulasan:

  1. Thanks join cinta! Hadiah tak seberapa tu.. hehhee~~ Ida pun pengumpul tegar FM. Haruslah bagi hadiah yg kita suka kpd orang kan.. kan.. hehhehehe~~~~

    BalasPadam
  2. thanks eidaa.. loikee sgt2

    BalasPadam
  3. Menang hadiah tak kiralah apapun memang best. Kadang-kadang hadiah yang dimenangi tak seberapa tapi excited yang lebih. Hadiah ini sebenarnya sebagai motivator untuk kita terus mengejar kejayaan.Walau apa pun tahniah

    BalasPadam