Aku menang GA lagi..

huhuhu! kecoh kan? baru 2 kali menang giveaway dah kekecohan.. orang lain rilek jer! sesape yang join My 2nd Anniversary GiveAway !!~ from Ms Gedik leh la tengok keputusan nya kat SINI.

Rugi wooo sape tak join hadiahnya best²! walaupun aku dapat saguhati jerk tapi aku sangat² loike... hadiahnya sebab aku kan pengumpul tegar FM! *tak caya?? cerr tgk SINI, thanks to eida sebab memilih saya sebagai pemenang saguhati ♥.

Nnt saya emailkan gambar seperti yang diminta yer..

Tak lupe juga ucapan TAHNIAH kepada peserta yang lain yeee ☺☺, next time kalau Eida buat GA lagi sure i join!

Ulasan

  1. Thanks join cinta! Hadiah tak seberapa tu.. hehhee~~ Ida pun pengumpul tegar FM. Haruslah bagi hadiah yg kita suka kpd orang kan.. kan.. hehhehehe~~~~

    BalasPadam
  2. thanks eidaa.. loikee sgt2

    BalasPadam
  3. Menang hadiah tak kiralah apapun memang best. Kadang-kadang hadiah yang dimenangi tak seberapa tapi excited yang lebih. Hadiah ini sebenarnya sebagai motivator untuk kita terus mengejar kejayaan.Walau apa pun tahniah

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Persediaan Pesakit Sebelum Menjalani MRI Scan

Cuci gigi di Klinik Pergigian UTC Sentul

Percutian ke Koh Samui - Part 1