Selasa, 13 Mac 2012

BBQ timeee!

Actually dah nak up cite ni tapi external hard disk asyik tertinggal. BBQ ni di buat kat area rumah aku jerk, walaupun kawasan rumah kitaorang takde BBQ-pit hentam kan aje bakar depan rumah orang huhuhu!

Yang organize BBQ ni adalah jiran-jiran aku, kitaorang just bagi duit & datang makan, ade jugak la tolong sikit-sikit ☺. Menu yang ade malam tu ialah ikan bakar, ayam bakar, kambing bakar, mihun goreng, puri + kari daging, spegheti & popia goreng. Malam tu memang meriah gile la! siap bukak screen putih lagi sbb akak-akak tuh sume nak layan weeding Yusry & Lisa. Lepas tuh yang lelaki nak layan plak bola..

Aku tolong gelek puri.. 1st time aku gelek puri ni selama ni x tau pun puri tuh buat macam mana ☺, hubby plak just tolong kemas-kemas jer.

ok layan la gambar yang tak berapa nak ada ni ☺


Ikan yang dibakar! yummy!

sedang menggelek tepung ☺

jiran-jiran aku ☺
Hope next time ade lagi la aktiviti-aktiviti sebegini, sesungguhnya dapat mengeratkan hubungan antara jiran & keluarga ♥

6 ulasan:

  1. Bestnya dapat jiran mcm tu.. ida ada sorang je jiran.. yg lain rumah kosong.. Yang jiran tu pun susah nak nampak muka.. huuhuhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni jiran yang ok.. mcm jiran sebelah rumah saya tu pun sombong pastu sampah longgok depan pintu.

      Padam
  2. wah bahagia hidup dalam komuniti ini..

    BalasPadam
  3. ade yang ok ade juga yang tak ok cik puan tipah

    BalasPadam
  4. wahhh bestnyer..jiran-jiran pon sporting kemaenn..syoklah..nak pindah umah dok kat saner lahh..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mai la.. pindah kat kajang mai ☺

      Padam