Isnin, 12 Mac 2012

Coklat for cukur jambul

Last week dapat tempahan dari kawan hubby mintak tolong buatkan coklat untuk majlis cukur jambul anak dia ☺☺. Tak banyak pun dia order just 50 botol, dia nak coklat tu di letak kan di dalam botol, maka nye mencari la aku botol kat IKEA, cari botol yang sesuai untuk di letak kan coklat. Sebab anak dia pompuan mestila kaler pink kan? ♥♥.. so aku ikat kan penutup botol dengan riben kaler pink.

Choc in a bottle with pink ribbon ♥

Dia tak kisah filing ape-ape..  aku letak kan kacang almond yang crunchy!

choc with almond filing
mengisi masa lapang sambil menjana pendapatan sampingan.. ☺

p/s: Sebenarnya aku terlupe nak amik gambar-gambar ngah packing! *ketuk kepala skit! nasib baik ade buat lebih, ade jugak bahan nak letak kat blog ni :P!

6 ulasan:

  1. Eh? cinta reti buat coklat keeeeeeeee??? Awat tak tahu ni!

    BalasPadam
  2. huhuhuh! haah ade la belajar sikit2 ☺

    BalasPadam
  3. Akak nak ssebotol sebelum delivery nih...hehehe..☺☺

    BalasPadam
  4. hamboi siap dgn botol yer.. insyallah nnt kalau saya buat saya bg kak akak.. yang tuh hr punye sedap x?? huhuhuh

    BalasPadam
  5. pandainya cinta wat cekelat. boleh wat side income nih ^^

    BalasPadam
  6. saje-saje buat farah, tau-tau ade orang nak order.. terima dgn hati terbuke je ☺

    BalasPadam