Khamis, 8 Mac 2012

Saya Join, Pasti Dapat Doodle Part 2

Saya try nak dapatkan doodle FREE dari Hafizi Aziz ni.. tengok kiut jerk kan.. aku pun belum pernah ade doodle ni, bile ternampak entry si Gedik Eida, ape lagi rase mau menjoin kan diri, mane tau ade nasib yang baik boleh dapat doodle FREE... ☺☺☺. Mai tengok syarat-syarat:

1. Korang like dulu page SINI dan SINI okay - OK sudah LIKE!
2. Buat Entry bertajuk Saya Join, Pasti Dapat Doodle Part 2 - Seperti di atas
3. Letak Banner kat atas tue dalam entry korang


Dah letak banner yang kiut miut ni
4. Sertakan Nama dan Warna doodle korang (1 warna sahaja) - Nama saya ZUE, saya suke kaler MERAH
5. Tag Rakan blogger lain (at least 2 blogger) - Saya tag:
Kak Fiza
Maifarah
6. Pastue letak link entry korang tue kat ruangan komen nie - Lepas saya UP entry ni ye
7. Tarikh tutup : Sesuka Hati i jerr nak tutup bila..hihi..

Hopefully saya dapat la doodle yang kiut miut nnt☺, korang join la cepat yerr untuk 50 yang terawal sahaja! sape yang nak join boleh klik kat SINI

5 ulasan:

  1. Harap2 dapat kan cinta.. ida suka kumpul doodle ni.. ada sekali tu siap tempah! hahahhaha.... ni orang nak bagi free, haruslah join! hihii

    BalasPadam
  2. huhuhuh.. tuh yg nak try tu mane tau rezeki.. thanks eida for the info!

    BalasPadam
  3. tahniah. doodle siap.

    http://2.bp.blogspot.com/-jHETvnS0epg/T1o9qNL1KMI/AAAAAAAAGRI/S_YKB2qA7tQ/s1600/ZUE.png

    BalasPadam
  4. Cinta dapat !!! Orang yg ke-50 lak tu. sib baik!! hehehehhe

    BalasPadam