Khamis, 8 Mac 2012

Selamat hari wanita!

Pagi tadi dapat message dari hubby ☺ "Happy women day, sayang"... aku pun tak tau hari ni hari wanita, ni mesti kes dia dengar dari radio & terus bagi message kat aku... anyway aku say thanks kat dia sebab ingat jugak dia dengan jasa aku sebagai wanita..

Kepada teman-teman aku, sama ada yang mengenali atau tidak diri ini aku ucapkan "selamat hari wanita", anggap la diri kita ini sangat berharga untuk segalanya. Aku harap kita semua akan menjadi wanita yang berjasa pada keluarga, bangsa & negara.

Kepada kaum lelaki pula, hargai la wanita-wanita di samping kamu semuaaaaaa... kerana wanita itu tunggak kejayaan lelaki jugaaaa.

Sekali lagi "HAPPY WOMEN'S DAY!" love you all... ♥♥


4 ulasan: