Jumaat, 6 April 2012

Pasrah

Assalamualaikum.

Dah lama sangat aku tak coretkan apa-apa kat blog ni, sejak kebelakangan ni macam-macam yang tak terduga yang berlaku dalam hidup aku... sesungguhnya aku memang tak kuat untuk semua ini.

Aku tutup sekejap blog aku sebab mahu tenangkan fikiran yang sedang serabut serta aku cuba untuk tidak mengingatkan apa yang telah terjadi.

Dalam kehidupan ni banyak perkara yang tidak kita duga & kita sangka. Segala aturan kehidupan kita adalah kehendak darinya, aku redha dengan ketentuan yang ALLAH berikan kepada aku..

Kadang-kadang aku terasa seolah-olah putus asa dengan kehidupan aku, tapi fikiran waras aku sentiasa mengigatkan aku hidup di dunia ni bukan kerana siapa-siapa kecuali ALLAH.

11 ulasan:

  1. salam,

    semoga and tabah mengahdapi segala dugaan... ameen..

    BalasPadam
  2. sabar ye...jgn serabut2 sangat dan jangan fikir banyak2...Insya'Allah...kita diuji sekarang, tp, mungkin Allah swt, dah merancang sesuatu yang lebih baik untuk kita masa akan datang.. jangan sesekali berputus asa ye? Semoga dapat kembali kekuatan dan semangat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar mmg kene sabar... semua ni ujian darinya.. saya sedang hadapinya dengan tabah

      Padam
  3. cinta, sy harap awk kuat ok. kalu awk nk kawan utk cerita/cakap2 sy ada tau. anytime for u.

    BalasPadam
  4. bersabarlah.... ttcians menyokong dari blakang (& atas keyboard) :)

    BalasPadam
  5. hai.. sy pon ade masalah same jgk ngn awk.
    dh 2 thn kawen tp stil takde anak.sy pon mcm nk buat rawatan kat pusrawi sbb dekat ngn umah.
    cane ek 2nd appointment.sgt2 nk tahu perkembangan terkini...tenkiuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai, 2nd appointment saya x pegi, saya mintak doc tunda sbb hubby belum ade mase nak ke klinik, hari-hari kene keje so belum ade update.. insyallah kalau saya pergi saya akan update di sini

      Padam
    2. owh yeke... hm.sy pon akan buat rawatan kat pusrawi kajang jgk la kut insyaallah by next week....

      Padam