Khamis, 12 April 2012

Tahniah Kak Fiza

Yeahhhh! TANNIAH kepada Kak Fiza kerana selamat melahirkan baby boy lagi ☺... Kak Fiza ni officemate aku mase kat Cyberjaya dulu & dia adalah empunya blog http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/ 

Alhamdulillah akhirnya Kak Fiza selamat melahirkan walaupun pada awalnya Kak Fiza tahu lambat tentang kandungan nya ☺.. tak silap aku dia dapat tahu mase dah masuk 6 bulan, dia cakap dia tak sangka yang dia mengandung, sebab anak perempuan dia still BF. Tu la kuasa ALLAH, tak kira macam mana pun rezeki tetap rezeki.

Semoga Kak Fiza happy dengan adanya cahaya yang baru ni & aku harap dia tabah menghadapi segala kerenah anak-anak nya yang comel tu ♥♥.

P/S: Makin kecik la kakak aku sorang ni dah la memang orangnya kecik...

8 ulasan:

  1. hah? di saat 6 bulan baru tau ye cinta...bestnya kan...so dia dpt feling ibu mengandung selama 3 bln je la...lgsg tak de moningsiknes ke

    tu la kebesaran ALLAH kan...segala2nya boleh terjadi

    BalasPadam
  2. haah.. comel kan kak fiza tuh, dah 6 bulan baru tau.. nasib baby xde ape2.. dia tak expect pun dia preggy, cume dia curious kenapa perut dia makin besar huhuhu rupanya ade baby dlm perut.. kelakar je :P, kalau kita mcm tuh syoik nyeee..

    BalasPadam
  3. bestnya kalau kita mcm tu kan cinta....

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la.. diam tak diam dah 6 bulan baby dia pun senyap je dlm perut tuh.. kiut nye la ♥

      Padam
  4. dia tak period kot, sbb tu dia perasan. Sbb org bf ni salu tak peyed. Tahniah utk beliau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. iye kot kak, dia x perasan agaknya.. tapi happy je.. baby dia dok diam-diam dlm perut..mesti nnt pendiam macam ibu dia ☺

      Padam
  5. Thanks dear, Nnt dtglah umah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni la orangnya.. huhuhuh! congrats kak, insyallah kalau ade kelapangan saya dtg, akak pantang kat mane?

      Padam