Anak buah terbaru

Alhamdulillah bersyukur kepada ALLAH, kakak ipar aku selamat melahirkan baby boy. Dilahirkan secara cesarean, berat 3.8Kg maka bertambah la cucu didalam keluarga sebelah hubby aku ☺. Ape-ape pun aku sangat happy dah bersyukur semuanya selamat.

tak sabar nak bau baby!
Bertambah la ahli yang mengikut aku kemana-mana nanti ☺
Semoga suatu hari nanti aku juga akan dapat menambahkan ahli keluarga buat keluarga mertua & keluarga aku sendiri.

Ulasan

  1. eh2..dah bukak mata da dia...comeyyy macam makcik dia kan..hehhehe..insyaallah cinta semoga rezki itu milik kita semua kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihih.. x gi tgk pun lagi.. insyallah ye

      Padam
  2. comelnya nak cium bau baby gak...

    BalasPadam
  3. terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Persediaan Pesakit Sebelum Menjalani MRI Scan

Cuci gigi di Klinik Pergigian UTC Sentul

Percutian ke Koh Samui - Part 1