Jumaat, 15 Jun 2012

Anak buah terbaru

Alhamdulillah bersyukur kepada ALLAH, kakak ipar aku selamat melahirkan baby boy. Dilahirkan secara cesarean, berat 3.8Kg maka bertambah la cucu didalam keluarga sebelah hubby aku ☺. Ape-ape pun aku sangat happy dah bersyukur semuanya selamat.

tak sabar nak bau baby!
Bertambah la ahli yang mengikut aku kemana-mana nanti ☺
Semoga suatu hari nanti aku juga akan dapat menambahkan ahli keluarga buat keluarga mertua & keluarga aku sendiri.

6 ulasan:

  1. eh2..dah bukak mata da dia...comeyyy macam makcik dia kan..hehhehe..insyaallah cinta semoga rezki itu milik kita semua kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihih.. x gi tgk pun lagi.. insyallah ye

      Padam
  2. comelnya nak cium bau baby gak...

    BalasPadam
  3. terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

    BalasPadam