Jumaat, 8 Jun 2012

Ms P di mana kah engkau?

Masuk hari ni dah hari yang ke 72 thats mean aku tak didatangi Ms P hampir 2 bulan (kalau ikut orang normal) tapi yang tak normal macam aku 1 bulan :p.. sebab cycle terpanjang aku 60++

Last Ms P datang 29.03.2012 - 5.04.2012, now dah 8.06.2012 still dia tak datang menjenguk! adekah dia merajuk? ataupun nak kene pakse? ataupun ade sesuatu? jeng..jeng..jeng!

Yang sesuatu rase aku rasa tak mungkin plak sebab takde tanda-tanda yang memungkin kan lagipun before this aku ade amik pil perancang so kemungkinan untuk ada adalah tipis. Nak wat UPT malas la pulak.. takut keciwa, beriye beli pregnancy test pastu takde... tuh yang benci tu.

Anyway please la Ms P datang la kamu menjenguk aku.. aku tak larat nak makan ubat ataupun nak berjumpa dengan doktor.. sila la kamu menjenguk aku secara semualajadi.


6 ulasan:

  1. Marah dia!! Ida hari tu marah, baru dia terkedek kedek jenguk ida.. heeee

    BalasPadam
  2. member yana kawen bulan 10 thn lps, baru peyed 2mgu lps..sian dia..lama gila tgu cik p dtg..

    pujuk dia ek cinta.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau pujuk mesti kene makan ubat :(

      Padam
  3. cinta, ily ada terbaca somewhere..ada ayat2 al-quran yg sesuai situasi mcm cinta nih..tp sorry, tak igt ayat apa & kt mana..try google yang :)

    BalasPadam