Selasa, 26 Jun 2012

Oh CD1!

Rindunye ngan Cik P.. sampai sekarang dia tak mai-mai lagi oi! sampai sekarang tak jumpa lagi CD1.. bile la kita nak ketemu ni..

Tu hari dah wat UPT, tapi result adalah -ve! haih! bile la badan ni nak normal macam orang lain? TENSION!!!!!!

p/s: datang lama risau! tak datang pun risau... wahai Cik P boleh tak kamu datang secara normal... saya merayuuu sangat! *andainya Cik P boleh mendengar kata!

8 ulasan:

  1. Heee~ Degil kan Miss P ni... Babab kang! Takpe cinta.. Takde Miss P, game boleh on sentiasa!! heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. eida.. on memang on, tapi... on xde hasil letih gak ahahah!

      Padam
  2. Balasan
    1. sy silent reader..sy ada masalah yg hampir sama dgn awak..nk call awk xde no....nk cari teman untuk sharing2.. tp sy xde blog. xpandai pun nk berblog...nk mintak email awak boleh.. ni email sy fariha_1708@yahoo.com

      Padam
    2. hai fariha! ni email saya oren_pink@yahoo.com kalau nak ber YM pun boleh ☺

      Padam
  3. Balasan
    1. hai! salam kenal tq sbb sudi singgah!

      Padam