Selasa, 5 Jun 2012

Pameran Mickey Mouse di Mid Valley

Pameran Mickey Mouse ni dah lama berlangsung.. pameran ni berlangsung dari 24/05/2012 hingga 10/06/2012 bertempat di ruang legar Centre Court Mid Valley.

Macam-macam jenis Mickey Mouse ade semua nya design pelik-pelik.. sape yang suka Mickey Mouse leh la datang ke Mid Valley, bagi ibu bapa yang tak tahu kemana nak bawak anak-anak cuti sekolah ni.. boleh la bawak anak-anak ke sini.

Salah satu Mickey Mouse yang ada kat sini
Sekiranya korang tak sempat datang seperti tarikh di atas, pameran ini akan disambung ke gallery area di tingkat 3 Mid Valley bermula dari 11/06/2012 - 17/09/2012. Selain pameran Mickey Mouse ade gak jual barang-barang yang berkaitan dengan Mickey Mouse.. So ape lagi beramai-ramai la ke sini ☺☺

P/S: saje je upload satu gambar je.. nak suruh korang datang sendiri ke sini untuk tengok yang lain-lain.. hihihih!

7 ulasan:

  1. akak ada tgk time g MV tu.. tp apsal cam tak berahi je nak singgah ek.
    Mungkin sbb da ada gmbr ngan Mickey Mouse sebenar. Hihik.. *statement cam nak maki je kan... (T____T)

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhuh... bagi sesape yang tak pernah pegi disneyland, leh la feeling-feeling ke sini.. hohoh! sebelum capai impian nak ke sana kan..:P

      Padam
  2. dah lama zana x jejak kaki kat mid valley.. hahahaha.. setahun dah kot x gie sana.. terukkkkkkknya.. asyik shopping area2 sini jer.. nak terjah KL tu mmg malas bebenor!

    BalasPadam
  3. huhuh saya hari2 ngadap mid valley.. sampai hafal dah kedai-kedai kat sini :P

    BalasPadam
  4. nana suka minum air longan kat bawah tu..suke pegi midvalley tp takde org nak layan sbb mv tu salu jem..hehe

    BalasPadam
  5. Hі there! Thiѕ pοst сouldn't be written any better! Reading this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

    Also visit my site: get bigger boobs

    BalasPadam