Rabu, 18 Julai 2012

Beard papa's cream puff




Siapa pernah makan Beard papa's cream puff ni angkat tangan? setelah lama aku mengidam *ngidam takde isi wokeh! akhirnya dapat jugak aku merasa.

Setiap kali lalu kat Beard Papa's ni memang terliur, tengok macam sedap je... bila tengok website dia lagila terliur ☺. Oleh kerana semalam aku just lunch roti naan je, maka boleh la saje gatal isi perut dengan cream puff. Officemate aku pun turut terliur dengan cream puff yang aku beli.

Cream dia ade macam-macam perasa, korang boleh pilih perasa yang korang suka, setiap perasa adalah berlainan harga ya! begitu jugak dengan puff dia, ada bermacam-macam pilihan setiap puff berlainan harga.

Aku pilih cookie puff with vanila cream, yang lain beli plain puff with chocolate cream. Harga untuk aku punya RM5.60/pc manakala untuk yang lain RM4.80/pc...mahal kan? Lepas dah beli tu masuk kan dalam peti ais perghhhh! memang sedap la... puff dia lembut & cream dia halus je, rase macam makan ice cream roti. Overall rasanya memang sedap la cream dia memang tak manis I LIKE, next time boleh beli lagi, tapi tak boleh la makan selalu sebab mahal sangat la :(.


cream puff with vanila cream
cream puff with chocolate cream

last one for atun ☺
Memang layan bile makan cream puff petang-petang bersama kopi fuhhhhh~

6 ulasan:

  1. saya pernah makan *angkat tangan tinggi tinggi..hehe*

    memang sedap kan..dulu-dulu harga dia 3.50 je..beli 3 RM10..sekarang makin mahal..mesti sebab rental midvalley makin mahal ni.eh tibe salahkan rental pulak..haha

    BalasPadam
  2. Saya nampak nana angkat tangan hihihih!

    sedap kan? mahal sangat la pastuh tak puas makan nye :(, selain mid valley ade tak jual kat tempat lain erk?

    BalasPadam
  3. tak pernah makan tapi nampak macam sedaaapp

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedap mai la cuba.. xpun salmi kan pandai masak, try la buat :p

      Padam
  4. Tak pernah rasa.. padahal selalu je pergi Mid.. Which floor Papa ni?? hihihi

    BalasPadam
  5. eida, kedai dia kat LG floor depan KFC

    BalasPadam