Selasa, 7 Ogos 2012

Drama Hari Raya

Boleh dikata setiap tahun kami akan membuat 'drama raya'.. wahhhh! pelakon ke aku? takdenye la! 'drama raya' yang aku maksudkan adalah aktiviti mengambil gambar sempena nak menyambut hari raya.. biasanya kami akan berbaju raya seminggu sebelum raya kemudian ambil gambar ramai-ramai..

Tapi aktiviti dah tinggal kenangan.. aktiviti ni dibuat masa aku masih kerja di Puteri Harbour dulu, bila ingat kenangan ni seronok je.. dapat plak member yang sekepala! pastu ditambah dengan boss yang best! tempat kerja pun cantik dan menarik *masuk bakul angkat sendiri.... fuhhhh memang terbaik!

suke sangat ngan gambar ni!

ni dinamakan drama sangaaatt! aahahaha!

macam budak-budak dah ☺
huarghhhh! rindu ngan kawan-kawan kat sane.. ade yang rindu aku x?

4 ulasan:

  1. Wahhh.. begitu sekali? Meh buat 'drama raya' dengan TTC Corner! hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihihih! jom2 tapi diaorang yang lain bz.. kita buka kat area KL jom?

      Padam
    2. jom jom jom..haha sebok nak join jugak ;p

      posing dengan sugarglider dan anak2 meke skali =)

      Padam
    3. jom-jom.. bile mau? kalau bwk budak2 tu tak termakan kang.. hihihihih!

      Padam