Selasa, 14 Ogos 2012

Kasut Crocs Original Murah!

Sempena hari baik bulan baik ni & raya yang bakal menjelang tak lama lagi .. aku nak let go aku punye kasut crocs 2 pasang.. aku nak let go murah-murah je.. 2 pasang RM50 + PERCUMA satu sandal POLO.

Actualy kasut crocs ni aku beli kat butik crocs di Tropicana City Mall, masa tu ade promotion 2 pasang RM100.00, aku plak memang senang terpengaruh dengan jualan murah macam ni.. hihihihi! so aku ajak hubby aku pergi tengok, bile dah pergi tengok beratur punye la panjang.. disebabkan dah beratur panjang nak tak nak kene beli gak la , (sebab dah penat beratur. & lagi satu aku takut hubby aku marah dah beratur penat-penat lepas tu tak beli..) So aku beli la ingat nak beli yang simple-simple je.. tapi choice tak banyak maka pilih je la ape yang ada. Lepas dah beli tu aku just pakai sekali je.. rase macam tak selesa pakai kasut sebab rasa macam kaki tak bernafas hihihih! lagipun aku memang selesa pakai sandal je...tu pasal la aku nak let go..

1st shoe
size 8 yerrr...
2nd shoe
Size 8 jugak yerrr..
PERCUMA 1 sandal POLO

PERCUMA!
Size 7 yerrr..
Brand POLO
Sandal POLO ni aku beli last 2 weeks mase ade sale AEON Branded sale kat Mid Valley, kebetulan memang aku nak cari sandal, lepas dah beli tu aku pakai sekali masa pegi keje... rase macam tak selesa plak.. so daripada tak pakai duduk je dalam almari baik aku let go sekali.. hihihihih!

So sesiapa yang berminat boleh la PM aku yerrr...

P/S: untuk pengetahuan semua Kasut ni dah SOLD/ JUAL kepada Ernie... Tq Ernie sebab sudi jengah blog ni ☺

16 ulasan:

  1. Ida saiz 4.. huhu.. Ida suka pakai crocs.. tak selesa? Ida sangat selesa... hihihii

    BalasPadam
    Balasan
    1. ida... x selesa berkasut, sbb selalu pakai sandal je..

      Padam
  2. rm50 sekali ngan postage ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. postage saya tak tau brp RM.. tapi kalau kurang dari RM10 saya bg postage FREE.. kalau lebih saya tanggung RM10 tapi yang lebih pembeli tanggung. sebab dah let go murah-murah.. malas nak simpan kasut banyak-banyak

      Padam
    2. sy selalu pakai size 7.. muat x agak2? ke terlalu besar?

      Padam
    3. saya pun selalu pakai size 7 gak.. tapi crocs punye kasut tu size 8 maybe memang size dia besar skit kot.

      Padam
  3. Saya nak kasut tu, mmg size saya, ada lg tak?
    ernie

    BalasPadam
  4. Saya nak kasut tu. Kalau ada lagi jgn jual kat orang lain.
    ernie@yahoo.com.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. kasut ade lagi dear.. ade YM x?? mai chatting

      Padam
  5. leh email or add kat YM oren_pink@yahoo.com

    BalasPadam
  6. Gelojoh sgt smpai tersalah bg email add. email saya: erniesafari@yahoo.com.my
    Kalau nak collect area KL, u ada kat area mana? I dekat Keramat.
    TQ
    Ernie

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh.. saya kerja kat area mid valley, kalau nak COD dtg midvalley, meet lunch hour or after 6pm..

      Padam
  7. Ade lg ke kasut? cmbes lak offer ni :)

    N

    BalasPadam
  8. Klu tanpa nama ni x jadi beli bgtau saya yer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sizuka, tanpa nama dah beli dah...

      Padam