Rabu, 29 Ogos 2012

Keje aku ke keje engkau?

Hamboi ko dah la datang lambat kan? aku yang cover kan ko..sanggup tak breakfast lagi! datang-datang ko terus pegi breakfast buat air lengang lenggok plak tu. SIAP menyinggah department lain borak-borak pulak, banyak senang hati... kerja ko aku yang buat eh? mentang-mentang la dulu tu keje aku, simply je ko ingat aku leh cover ko? aku pun ade keje lain nak buat, update blog.. update status.. nak jage kebun lagi

Aku bukan tak boleh nak tolarate tapi kalau dah selalu sangat menyinggah department lain borak-borak pastu aku yang kene cover, rase sakit hati tau tak!

Dah la selalu berkira kerja dengan aku! bila aku mintak tolong balik selalu cakap ko BUSY kan? hey! aku pun pernah duk kat situ takde lah seBUSY engkau! tak nak tolong cakap tak nak tolong.. senang cerita kan?

Huh! pepagi aku dah beremosi ni...

P/S: kalau orang berbudi kita tau jugak nak berbahasakan?

6 ulasan:

  1. Aiyokkk cinta dah ngamuk!!! heheeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. GERAM tau! dulu lagi ai sorang-sorang leh je cover 2-2 keje.. dia satu keje pun dah cakap BUSY!

      Padam
  2. selalu jugak kena macam tu..dok asik cover keja orang je..keja sendiri sape nak cover..kan cinta kan ;p

    BalasPadam
  3. susahlah dapat org yg tak gitu bahasa...sudahnya kite sendiri yg sakit hati..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita dah berbudi tau la kan dia berbahasa? ai pun byr ajar dia new things tp x reti gak bahasa.. susah.. dah kene sound ngan superior pon still not change

      Padam