Khamis, 30 Ogos 2012

My BB Problem sudahhhh!

Benci + tension sebab BB aku dah ade screen problem. Baru la jack-jack hubby nak beli tab, dia sudah merajuk & tunjukan kan tanda protes.. GERAM betul la! time-time macam ni nak buat hal.

Baru la setahun lebih beli sudah problem, takde kualiti betul barang-barang skang ni.. ke aku yang ganas? Berapa la kos nak repair screen ni erk sape tau? meh share...

BB aku problem macam ni:

nampak tak line tu?
Sesapa yang tau repair screen problem? leh tolong repairkan tak? ngeeeee!

8 ulasan:

  1. galaxy tab 2 la tu gantinya..hikhik :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kek da, memang nak beli pun.. tapi ongkos blom ade ngah kumpul dikit demi dikit ni

      Padam
  2. Orang cakap BB memang suka problem screen.... huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmmm tu la.. tau dulu beli iphone lagik best.. :p

      Padam
  3. eka nya bb pun dah campak tepi...nyampah.leh la wat kejut2 bgn tido.set alarm ke hape

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan? baik pakai 3310 je xde masalah nak campak-campak :p

      Padam
  4. mari join saye geng galaxy tab! hehe..puas hati screen gabakkk!..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahhhh! jelous... tengah pertimbang ni

      Padam