Selasa, 4 September 2012

Kek Red Valvet

Yummyy! akhirnya tercapai gak hasrat nak makan kek red valvet ni. Dah lama cari tapi susah nak cari kat kedai kek biase, pastu harga nya agak mahal nak dibandingkan dengan kek lain.

Last 2 months ade gak beli kat lori pink tapi rase dia aku x berapa suka, pastu opismate pun pernah belikan gak, hah! yang ni memang sedap dia beli kat Shah Alam... dia kata dia teringat kan aku tu yang dia terus beli ☺.

Masa bulan puasa tu hari hati ni dah melonjak-lonjak nak makan kek ni.. tapi tak terbeli-beli, untill this weekend perasaan dah tak tertahan pergi la cari kat Starbuck kat Kajang..namun hampa. Cuba gak nak order online, tapi mahai la pulak setakat nak makan berdua nak order sampai 1/2 kilo tak termampu plak nak abiskan. Dari semalam dok pikir-pikir nak beli ke tak.. akhirnya hari ni beli gak ☺

bukan main besau paper bag nya
kotaknya kecik je
tu dia... red valvet yang sangat yummeeehhh!
1 slice RM9.50 yerrr.. mahal ya amat! campur tax RM10.50 seketui, huh redha je la.. dah nak makan sangat! Hamik kau! tapi rase memang terbaekk!

8 ulasan:

  1. Eh? ida suka sangat RV dari lori pink tu.. hehhehee

    BalasPadam
  2. ida rase dia macam muffin letak kaler merah.. xde umpphhh.. hihihihih, cream cheese dia pun tak marvelous sgt

    BalasPadam
  3. sama la kita cinta..sy dh dpt jgk seketul ni dr starbuck bbrp bln lps..jd la,lepaskan hajat nk merasa...n sampai skrg,seketul tu je la red velvet yg pernah ku terai..makan smpai rs nk mngalir airmata..(haha..over dahtu..gurau je,(^_^))

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhuh! hamboi over sampai menangis gitu...

      Padam
  4. Balasan
    1. yup terbaik, tapi manis.. tgh usaha takmo makan manis-manis sgt

      Padam
  5. sedapnye!! as usual la kan, nana ni apanya yang tak sedap..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihih biase la tu mak buyung... nampak ape2 pun sedap

      Padam