Jumaat, 21 September 2012

Lawak ke der 2 di Istana Budaya


Last week aku lalu depan IB tengok ade poster lawak ke der 2 ni... tetiba terasa plak nak pergi tengok lawak ke der 2 ni. Before this tengok Lawak ke der kat Astro Warna memang kelakar gile.. nak-nak lawak dari si Harith Iskandar & JOZAN. Aku memang suka cerita kelakar-kelakar ni sebab boleh release tension dan lagi satu, aku memang minat gila ngan abg booolat si Aflin Shauki.

Naik kerja ingat nak survey-survey la harga tiket kat IB, then terlupa... hari Rabu baru teringat nak tengok tiket. Mula-mula ingat nak pergi ngan office mate aku on Sat 29 Sept, tengok seat paling murah penuh, lagipun officemate aku tak confirm nak pergi ke tak, then aku message tanya hubby dia nak pergi tak, dia cakap OK & aku terus la booking seat on Sun 30 Sept. Itu pun seat sebelah tengah depan sikit dah penuh tingal seat yang tepi je.. nak tak nak aku booking je la dah itu yang termurah.

Aku takmau la membazir duit beli tiket mahal-mahal, murah-murah udah la asalkan dapat tengok mereka-mereka ni secara LIVE. Lagipun aku rase seat yang murah ni ok gak sebab sebelum ni pernah dapat tiket FREE dari UEM masa tengok "Teater LAT" aku dok seat yang murah gak.. nampak je, so NO BIG DEAL la.... hihihihih!

Tiket paling murah adalah RM30.00 & yang paling mahal RM350.00 tak silap aku, harga ni tak termasuk caj-caj lain yeeeee.. ade service caj RM3.00 & caj ape ntah lagi satu so untuk 2 tiket dalam RM67.00++

So sesiapa yang berminat nak pergi tengok LKD2 @ IB ni leh la beli kat www.ticket2u.biz .... Nanti akan ku update pasal ni yerrr..

P/S: Tak sabarnya nak pergi!


6 ulasan:

  1. tolong rekod kan utk ktorg leh? hahahahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehehe! kalau leh rekod nak jugak aku rekodkan untuk korang.. :P mai la gi tgk lat IB.. LIVE gitu

      Padam
  2. Mcm seronok je??? Tapi......Mesti hubby tak nak pergi punya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eida, jom la.. pujuk andy pelan-pelan, gosok-gosok sikit

      Padam
  3. samalah kite pun suka tengok lawak2..boleh hilang tension..

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom la pegi mai.. seat banyak lagi tu

      Padam