Rabu, 17 Oktober 2012

Sambutan Birthday!

Tahun ni takde yang menarik untuk birthday kali.. dapat wish dari kawan-kawan & family yang terdekat sahaja.

Celebration untuk birthday telah di buat pada hari ni kat opis.. ehehehe! ENJOY! tapi tak boleh nak lepak lama-lama sebab buat 2-3 minggu ni memang super duper BUSY.. aku nyer superior on MC :(..

Opismate sempat snap 2 gambar...

tahun ni sudah 28 tahun..
Apa-apa pun.. aku ucapkan ribuan terima kasih kepada yang wish birthday aku! 

Last but not least.. flying KISS untuk korang semua..




I LOVE U ALL ♥♥ terutamanya.. kawan-kawan TTC aku yang sentiasa bagi semangat kepada aku. Diharap kehidupan yang mendatang akan lebih baik dari hari ini & hari yang lepas.


P/S: ade nampak perubahan tak? selepas tak makan nasi selama lebih kurang sebulan??

14 ulasan:

  1. H appy bday dear! Smg dirahmati Allah selalu n dikurniakn barakah hidup di dunia n akhirat. Smg cpt makbul doa untuk zuriat....amin :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq.. amin.. semoga segal doa termakbul

      Padam
  2. Dari tadi nak tanya, bila besday cinta? ida tak wish pun! Happy belated Besday cinta!! Semoga impian dan harapan menjadi kenyataan, one sweet day.... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eida... birthday saya 14 oct, memang saje tak letak kat FB.

      Terima kasih untuk doa itu :)

      Padam
  3. happy birthday kak!!..
    tu ler pasal,perasan gak.eh,macam panjang je muke.daya jugak ke xmakan nasi??...aida tak boleh laaa..hur,,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq Aida ☺, hihihih! paksa woo tak makan nasi.. badan rase ringan sikit (tapi belum timbang), perut agak susah nak turun still buncit :(

      Padam
  4. happy birthday...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..love u friends..

    BalasPadam
  5. Sgt nampak perubahan.selim melim dah ha.hampir tak kenal.berkesan betul lah.eka nak try gak la..abes cinta ganti nasi dgn apa

    Btw....happy befday cinta

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahahah! perli ke ape tu :P... saya just makan lauk pauk je.. kalau tak makan mee tapi bukan mee kuning.. makan la bihun ke megi ke (bukan yang segera tau)..

      tq eka for the wishes :)

      Padam
  6. happy bday cinta...
    wah2..mmg ada perubahan la..ni jeles ni..kihkih..
    apa2pun, sinar doakan segala hajat cinta akan dimakbulkan..ameennn..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sinar.. sebenarnya takde la ketara sgt perubahan maybe sbb bongkok kot.. kene usaha lebih lagi.. nak kurangkan manis & nak sit up

      Padam
  7. Happy belated birthday chinta...
    Semoga makin bertambah rezeki...amin..

    Wahhh nak tip juga...selim melim

    BalasPadam