Rabu, 24 Oktober 2012

Sengkuang Calit Terbaeekk!

Sengkuang calit is my all time favourite! sedap sangat.. tapi harganya ya ampun, mahal! RM2.00 sekeping. Tapi disebabkan sedap sangat maka lupakan saje pada harga yang mahal itu! huhuhuh

Very the yummehhh!
Ni sengkuang calit old time, biase aku beli kat down town Kajang.. memang super duper sedap! ade 2 perisa 1 original lagi satu spicy.. bagi aku dua-dua sedap! kacang dia memang sooo crunchy sos dia walaweh teringat pun meleleh air liur. Once a week mesti aku pergi sana untuk beli sengkuang ni.. sekali beli 3 keping, 2 untuk aku 1 untuk hubby.

Sesiapa yang suka sengkuang calit ni cerr try old time sengkuang calit ni pasti suka banget! banyak jugak outlet dia kalau korang nak tau boleh terjah blog old time sengkuang calit.

Makanan yang sihat lagi berkhasiat!

7 ulasan:

  1. Ida suka ni!!! Dulu duapuluh sen je time sekolah rendah.. Skrg tempat ida tigahengget!! Tapi sengkuang tu besar dan tebal.. hihihihi.. Ida salu beli time pasar malam aje... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedap woo..
      Eida: mak aih smp rm3?? mahal gilak.. eida ai suggest u nnt candy buffet letak sengkuang calit.. rare tu :P

      Padam
  2. nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
    http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. ade lagi yerk...saya last makan time darjah 6.beli kat kantin sekolah rendah...pastu dah tak jumpa2 sampai sekarang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ade dear.. cuba cari kat uptown ataupun kat tasik titiwangsa selalu ade jual :)

      Padam
  4. Pn zue akubukanblog hubungi kami untuk hadiah misteri anda. Email ke oldtimesengkuang@gmail.com

    BalasPadam