Isnin, 26 November 2012

Our 5th anniversary!

Alhamdulilah telah selamat melalui setengah dekad kehidupan sebagai suami isteri bersama... Syukur dengan nikmat yang ALLAH berikan :).

Tu hari aku ade upload entri pasal plan anniversary tapi nampaknya plan tu sume tadak! sebab anak sedara aku dok melepak kat umah.. nak bawak dia sekali gi karok?? NO..NO..Nooo bawah umoq yo! xleh.. hihihih! takde la sebenarnya hubby aku kerja so tak boleh la nak buat plan seperti yang disebut-sebutkan itu.. kesian dia penat, nak layan kerenah aku lagi yang ntah ape-ape. hihihihih!

Ok kejadian menyambut anniversary tepat pada pukul 12 malam hari Jumaat.. bile masuk 27.11.2012, sebelum kejadian aku memang dah siap-siap beli kek kecik. Dah 2-3 hari aku cari present untuk hubby tapi tak jumpa seperti budget yang aku nak.. last-last aku terpikir DIGI nye promotion, telepon pintar yang ade stok cuma Tab 2 7.0... Samsung Note takde stok, Samsung S3 gwe tak mampu. huhuhuh! pikir punya pikir & ade tanya gak exprience YANA pakai tab 2, dia ckp OK soooo tanpa buang masa balik kerja terus gi beli.

Bile hubby bukak je present... dia ckp dia suka, tapiiiiiii.. dia takleh nak pakai sebab dia kan driver susah nak pakai phone besar-besar, at last dia bagi aku dia suruh aku yang pakai. SO SAD! takpe la dia tak nak pakai biar je la aku yang pakai huhuhuhu!

Sebelum anniversary hubby dah bagi duit.. dia cakap beli la tudung Fareeda yang aku idam-idamkan tu as present anniversary, tapi sampai kesudah aku tak beli sebab malas nk gi beratur.. nak beli on9 mahal plak. hmmm simpan je la duit tu sampai la kedai Fareeda tu takde orang nak datang... huhuhuhu!

Sooo ni je la coretan anniversary tahun ni.. doakan kami menjadi keluarga bahagia & saling sayang menyayangi. Akhir sekali doakan kami mendapat zuriat yang kami idam-idamkan.. Aminnnnn

14 ulasan:

  1. moga jodoh kekal hingga ke alam syurga..amin

    BalasPadam
  2. semoga korang bahagia hingga ke syurga dan dapat zuriat soleh & solehah..^__^

    BalasPadam
  3. Happy anniversary. Semoga kekal bahagia selamanya.

    Hari ni anniversary akk. Dekat2 jer date kita yer. Bila nak gi FAREEDA? Nak ikut.

    BalasPadam
  4. Happy anniversary :-) Smg bahagia hingga ke syurga..

    BalasPadam
  5. Happy anniversary...moga bahagia till jannah ya cinta...amin

    BalasPadam
  6. Alahii. untungnye cinta beli hadiah tapi cinta boleh pakai... syok ooo!!! ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. syok eh... hihihihih, saya belikan dia supaya leh wassap ngan saya.. tapi dia tak nak, nak wat mcm mn kene kumpul duit beli yang lain plak.
      Tapi kalau kat umah tab tu memang hak dia la, tak leh nak kata ape.. hihihih!

      Padam