Khamis, 22 November 2012

Perbezaan yang tak berapa ketara

huhuhuhu minggu ni blog aku penuh ngan update entry nak turun kan berat badan eh? hihihihih! tak SUKA? MELUAT? ade aku kesah... yang penting aku bangga dengan pencapaian aku sekarang ni.

Mari tengok gambar-gambar sebelum & selepas

Gambar ni diambil masa bulan 5 yang lepas berat badan time ni 77KG uolss jangan tak percaya!
Gambar ni pulak masa open house kat rumah Kek da, time ni 75KG (time berjinak-jinak nak turunkan berat)

Ni gambar semalam 68KG
 Ade nampak perubahan tak? hihihih.. kalau takde takpe itu bermakna aku kene usaha lagi ☺. Pada yang nak turunkan berat badan.. jangan cepat putus asa ok!

P/S: kepada eida & yani! i extract the picture from your FB without you all punya permission SORRY! kalau korang tak bagi.. i nak letak jugak.. hihihihih! :P

5 ulasan:

  1. Eh eh? Kuruslah cintaaa.. berjaya dah !!! lagi usaha usaha lagi.. Nnti jadik macam nasha aziz.. hehehhe............ Takpe, ida izinkan.. ida nk tumpang glamour gakk... ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. u macam tau je i nak kurus macam nasha aziz.. hikhikhik! tq eida LOVE U!

      Padam
  2. sudah nampak pinggang yg ramping..usaha lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. orang kata ade susuk tubuh la sikit. hihihih!

      Padam