Khamis, 22 November 2012

Plan Anniversary untuk tahun ke 5

Last year kami bergambar sempena anniversary, tahun ni rasa macam nak buat suprise untuk hubby. Ingat nak bagi dia smartphone tapi still lagi tercari-cari yang bertepatan dengan budget.

Budget aku around RM1.2k jerk.. tak tau sama ada nak beli
1) Iphone 3GS - dia memang aim lama dah tapi ada lagi ke keluar new Iphone 3GS??
2) Iphone 4 - ni pun dia aim gak tapinyaaaa... dengan budget macam ni ade ke erk?
3) Samsung S2 - yang ni dia tak pernah aim punnnn
4) Samsung Note or Samsung S3 - ni pun dia tak pernah sebut-sebut & aku rasa harga pun tak dapat kot RM1.2K

Ingat malam tu nak buat suprise gi nyanyi-nyanyi then beli kek kecik satu lepas tu bagi suprise gift tu.. hihihihi! agak-agak dia terkejut tak?

Sebelum ni tak pernah pun suprisekan dia apa-apa tapi tahun ni rasa nak buat lain sikit la.

Korang..... aku nak minta pendapat la mana satu gift yang ok eh??? then sape tau mane nak dapat gift as per above & kene dengan budget aku tuuu? plsssssssss bagi aku pilihan. Lagi satu kalau bagi yang 2nd korang rasa OK x?? sape nak letgo phone dia murah-murahhhhh mai bagitau aku. aku nak beli

4 ulasan:

  1. Ini KOMPOM die terkejut habisssss!! mesti lepas tu cinta dapat kissss.. hakahakahakakkakaka!!

    Ida rasa hari tu macam ternampak samsung ape yekk dlm hege gitu... tapi kene sign up dgn celcom laaaa... ce cinta try tengok website celcom...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala.. celcom i dah black list.. hikhikhik!

      Padam
  2. pada pendapat kite bagi yg original kan nak guna lama...kite suka surprise buat lah mesti dia akan terharu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihih nak beli original tapi dah survey takde harga yang macam tu... huuuuuuuuuuuuu sedih!

      Padam