Selasa, 11 Disember 2012

Majlis pihak perempuan selesai sudah

Alhamdulillah majlis pihak sebelah perempuan telah pun selesai, syukur majlis berjalan lancar walaupun ade sedikit kejadian tidak terduga.

Planning untuk DIY project aku semua berjalan lancar & mengikut kehendak pengantin, & pengantin sangat-sangat suka.. syukur...

Benda yang aku planning nak DIY tu hari:

1) bunga telur - Done
2) guest book - Done
3) hand bouque untuk nikah - Tak jadi sebab dia dah tempah
3) guest book corner - Done
4) bilik pengantin - Done
5) meja makan beradap - Done
6) centerpiece deco - Done
7) bunga manggar - Tak jadi sebab nak pakai sikit jerp.

Tambahan lain

1) Fabric flower for 1100pcs deco glass jar
2) Cosage
3) Hantaran pihak lelaki & perempuan
4) Photobooth
5) Doorgift untuk kanak-kanak
6) Doorgift untuk majlis pernikahan

Penat memang penat tapi semuanya berbaloi sebab ramai puji hasil kerja aku *masuk bakul angkat sendiri.. setiap kali balik kerja cepat-cepat mandi & get ready buat benda-benda ni semua.. kalau adik ipar aku planning nak DIY awal-awal lagi senang.. dengan pelamin-pelamin aku boleh buatkan hihihihi!

Nanti aku up entri & gambar sekitar majlis & benda yang aku DIY ☺

Fly kiss dari aku yang sangat rindukan korang



2 ulasan:

  1. Eh eh cantik bunga tangan tu.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihih ingat nak puji ai :P... besar gabak hokeh HB dia!

      Padam