Selasa, 8 Januari 2013

Rumah Amal Kasih Bistari

Insyallah, aku & kawan-kawan aku yang lain akan melawat ke Rumal Amal Kasih Bistari ni. Aku menjoinkan diri bukan sebab nak menunjuk aku & kawan-kawan aku ni baik ke ape.. tapi sekadar membantu apa yang patut. Walaupun aku tak membantu dari segi kewangan aku boleh bantu dari segi tenaga betul tak?

Sebelum ni aku memang teringin sangat nak buat kerja-kerja amal macam ni, now dah dapat merasa ape yang aku ingin buat Alhamdulillah.

Sesiapa yang hendak membantu hulurkan sumbangan boleh la layari blog msgedik di http://www.msieda.my/ blog ni ade gak cerita pasal kerja amal yang akan dilakukan nanti. Kami masih lagi giat mencari sumbangan untuk program ni. Insyallah kami semua akan menjalankan amanah yang telah diberikan sebaik mungkin.

Doakan semoga program yang akan dijalankan berjalan dengan lancar yer... AMINN..

P/S: siapa boleh tolong aku??? kenapa xleh nak insert gambar eh??  lai-lai TOLONGGGG

6 ulasan:

  1. Cinta time kasih share kat belog.... Terharu! ;)

    ##nape tak leh upload? dah habis limit keee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eida, kita kan satu group mesti la tolong menolong.. tak kan nak goyang kaki? share pun senang je tak susah mana

      Padam
  2. dah habis limit kot yunk.. sebab tu x leh upload.. zana hari tu pun jadi mcm tu..

    BalasPadam
  3. salam perkenalan,

    bestnye dapt buat kerja amal cmtu

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom sama-sama beramal dengan menderma :)

      Padam