Khamis, 7 Mac 2013

Baju kemeja murah

Salam kawan-kawan!

Ada sesiapa berminat nak beli baju kemeja yamg MURAH ni tak? nak letgo murah-murah.. sebab beli membuta tuli macam ni la gayanya, perasan badan kecik!

sesuai nak dipakai untuk ke opis

Sesuai juga untuk dipakai ketika berdating, keluar jalan-jalan & sebagainya
Harga RM28.00 SAHAJA.. tidak termasuk kos pos ye, nak BY HAND pun boleh... COD area Kajang or Mid Valley.. harga pos dalam RM6.00 kot, sesiapa yang beli gerenti puas hati sebab memang CUN!

Size baju ni free size tapi dikategorikan size M.

Kalau ade yang berminat sila PM or comment yer!

4 ulasan:

  1. Assalamualaikum. hee nasib baik sheila tak suka pakai baju kemeja. kalau tak mesti beli punya. size badan pula. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu tu la shiela kecik je orangnya.. sesuai sangat :p

      Padam
  2. cantekkk....

    tinggal satu je ke??

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup dear mmg ade satu je.. colour memang seperti diatas.. tu hari beli tapi x muat.. over excited beli :P

      Padam