Khamis, 7 Mac 2013

Calling for TTCian

Salam kawan-kawan!

Wahai kawan-kawan seangkatan ku.. sesiapa yang sudi diupdate untuk diletak kan pada bloglist aku sila tinggalkan comment. Boleh la aku selalu datang rumah korang semua.. Rasa memang lama dah bloglist aku tu tak diupdate!

Sudi-sudilah letak kan komen & URL korang kat sini yer... semoga ukhwah kita terjalin lebih rapat serapat-rapatnya.

Terima kasih semua sebab sudi singgah diblog aku yang HODOH ni ☺..

korang semua

21 ulasan:

  1. saya saya huhu....milaahmad.blogspot.com

    BalasPadam
  2. salam...nak masuk list jgk.. :) ni link K, http://jomkitastory.blogspot.com/ tq...

    BalasPadam
  3. ala zue..mane ade blog kamu hodoh...
    yg penting pengisian n perkongsian citer, maklumat..

    url umaira : http://dgnizinya.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Kecil tapak tangan,nyiru Chek tadahkan.....

    http://diaripcosnttcku.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. eh ok je... takde hodoh pun...masukkan eka yer..

    http://saya-suka-pink.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum zue, ni link blog sy.. http://shasaluvtoshare.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. http://www.menggapaibintangsizuka.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. http://tunjuksatu.blogspot.com/

    kalo agak2 nak comel...dtgla umah saya ya..si comel hati..
    :))

    BalasPadam
  9. Sal jugak tau..tapi blog Sal tu rojak..hehehe
    http://salmikhairil.blogspot.com

    BalasPadam
  10. zue, cun je blog nih... http://iluvdesert.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. kiter nak..kiter nak..
    http://fazlinazrin.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Your blog cun jer :-) (mmm, internet ni mengong... mcm x kluar je komen tadik...if dah kluar, sila delete komen ni ya...) anyway, my link http://iluvdesert.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. agak2 awak sudi x masukkn link blog kita?? hehehe

    BalasPadam
  15. silalah ke www.kisahkeluargakecilku.blogspot.com :)

    BalasPadam
  16. http://anugerahdinanti.blogspot.com/

    *ngeeeeee*

    BalasPadam
  17. awak, belog kite jgn lupeeeeeeeeeeeeee ;p

    BalasPadam
  18. blog saya juga yer... :) http://tryingtofindmylittleone.blogspot.com

    BalasPadam
  19. Blog ai juga ya... http://iamqimie.com

    BalasPadam
  20. tq semua.. sebab sudi bagi link korang.. saya dah tinggal jejak kat rumah korang.. rajin-rajin update k, sebab suka sangat baca exp. ttc korang..

    BalasPadam
  21. sama2 kita berusaha ye..insya allah..disatuketika.blogspot.com/search/label/The%20JouRneY

    BalasPadam