Jumaat, 22 Mac 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"

Oh sungguh tidak disangka salmi telah tag aku untuk join GA ni.. terharu makkk! so..untuk menghargai sal harus la kita JOIN! hadiah pun menarik jugakkk.. jom tengok terma & syarat.. kuikuikui!


1. Follow Blog Bicara Mak Dara
- dah follow ☺
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
- dah buat seperti di atas
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 

OK! dah letak banner! sila klik untuk JOIN!


4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.
- dah copy paste semua penaja... tq penaja! (ade jugak yang saya pernah kenal penaja ni ☺)

5 .Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GA Ini. (Dan mereka harus tahu akan GA ini)
- aku tag Nana, Kak Fiza & Maifarah
6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen di bawah ya..
- akan dibuat setelah publish ☺

Sekali sekala join GA memang BEST.. mana tau i'm "LUCKY BLOGGER"

27 ulasan:

  1. Ok. Zue org kedua yg tag utk GA ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihih iye ke?? ramai gamak nya yang join GA ni

      Padam
  2. terima kasih Z.U.E kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuah saya nampak di tahi lalat kot.. :P

      Padam
  3. Singgah dari GA yg sama..Good luck dear ^_______^
    Btw, follow u dear..

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq.. sebentar lagi saya terjah!

      Padam
  4. Salam singgah..DA pun join GA yg sama...Good Luck :)

    BalasPadam
  5. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  6. salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  7. #190

    BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    BalasPadam
  8. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. dari segmen yg sama

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  10. Dari segmen yg sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  11. gud luck...singgah dr segmen y sama
    http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  12. salam..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  13. Jalan-jalan sini :)
    Dari segmen Mak Dara jugak.

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  14. dari segmen ...and done follow u... please follow me back.

    http://impianzafirah.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_864.html

    BalasPadam
  15. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    BalasPadam
  16. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  17. hai..singgah dari segment yang sama..good luck yer..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  18. hai...nida dtg dri segmen sama...
    gudluck&selamat bersegmen.. :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  19. BW di sini dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_25.html

    BalasPadam
  20. dari segmen yg sma , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  21. http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html blogwalking sini ...

    BalasPadam
  22. Salam kenal.. aida datang dari GA yang sama follow sini #198 :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    BalasPadam