Rabu, 13 Mac 2013

Perfume Chloe & Voucher AEON FREE

Meh aku share macam mana aku dapat benda FREE ni..

Perfume ni aku dapat FREE sebab aku masuk contest dalam majalah CLEO, Women Weekly & Cosmo.. ala yang SMS-ing tu.. rajin tak aku hantar SMS kat dorang? saje je kan bazir-bazir kredit :P! tapi berbaloi nokkk...dapat perfume FREE sapa nak bagi kan? aku pun dah lama x beli perfume.. last beli miniature tahun 2010 masa kat langkawi.

Perfume love by chloe
Voucher AEON RM10 ni pulak aku dapat sebab aku rajin buat survey kat Mysurvey akhirnya dapat gak aku voucher ni gigih kumpul mata sejak tahun lepas lagi... walaupun RM10 je kan? siapa nak bagi? jawab survey yang tak berapa minit tu.. lama sikit takpe la, janji ade la dapat ganjaran bukan macam En Nufff tu dah berapa tahun tak gerak-gerak jugak tahap tu je.. tahu la saya nya blog ni hodoh! hantar tiket pun tak nak layan..MAJUK hokeh! ehh.. sesapa nak join Mysurvey ni just comment kat bawah dengan bagi alamat email ehhh, nanti aku invite.

Hasil menjawab survey
P/S: aku memang rajin masuk contest tapi LUCK tu selalu tak menyebelahi aku :(

4 ulasan:

  1. bergantung pd rezeki...at least ade gak rezeki awk...

    BalasPadam
  2. BOleh tahu tak berapa awak redeem survey tu baru dapat RM10?

    BalasPadam