Isnin, 11 Mac 2013

Review: Program Mesra Amal Blogger di Rumah Amal Kasih Bestari



Program ni dah lama berlalu.. now baru ade kesempatan untuk cerita serba sedikit pasal hari kejadian ☺. Semasa hari kejadian ramai juga yang melibatkan diri lebih kurang 40 orang gitu, hati memang sangat teruja sampaikan malam takleh nak tidur & pagi tu aku terbangun lambat *alasan kukuh tak? hihihihih!

Aku pergi bersama-sama dengan Zana & Yana... tq koranggggg! sebab sudi tumpang kan aku :P. Sampai kat rumah anak yatim je terus daftar nama kat Eida & kemudian gi sarapan. Lepas je sarapan masing-masing diberi tugas untuk bersihkan kawasan masing-masing & mengecat! anak-anak yatim ni memang suka sangat mengecat sampai orang yang dewasa takde peluang nak pegang berus cat hokehhh... hihihihih! takpe la janji mereka HAPPY kan?

Lepas aktiviti mengecat, kami makan tengahari & solat, kemudian sambung main game dari Bubbles Event Management.. game yang dorang buat memang syok la, bukan budak-budak je yang seronok aku yang dewasa ni pun rasa seronok jugakkk! lepas game habis, digantikan pula acara penyampaian hadiah & sumbangan kepada sukarelawan & anak-anak yatim.

Pada aku aktiviti yang dijalankan memang sangat seronok & tidak membosankan, TAHNIAH kepada urusetia yang telah membuat program ni sehabis BAIK! korang memang SUPERB! next time kalau nak buat event lagi jangan lupa ajak aku lagi ehh.. sonot wokehhh!

sukarelawan & urusetia bersama penjaga Rumah Amal Kasih Bestari
Note: PENAJA UNTUK PROGRAM AMAL INI IALAH:

1. Khemah biru pink yang sangat chomell...dari Salamah Catering
2. Banner yang sangat kalerfull.... dari OJ
3. Games yang sangat seronot.....dari Bubbles Event Management 
4. Makan-makan yang sangat shedappp....... dari FIEBY'Z Catering 017-03996985
5. Gambar- gambar cun...... dari Zaini Husain Muhammad Little Hannah Collection

**MILA AHMAD i copy ayat you yer... tukar sikit-sikit :P jangan marah haaaaa...

Thank you semuaaaaa!!

12 ulasan:

  1. hekhekhekk.. sonot ye! tungguuu next eventtttt ;)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum awak. kita pun teringat2 event tu. nanti jumpa lagi ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalikumsalam sheila... hihihih! kan? walaupun time tu kita ni tak peramah mana kan?

      Padam
  3. Balasan
    1. saje isi masa terluang umaira.. next time jom join

      Padam
  4. Eh ayat kita ke? ehehehe...takpe..seronot jugak kenal dengan awak ! seronot ???? hahahahaaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mila yang penaja tu kita copy awaknye ayat.. sorry... kita x mintak ijin :p

      Padam
  5. tetiba akak cam blur.. zana.. zana mana yg zue tumpang nih?? Miahaha.. ni kalo Zana tau ni misti kena cubit nih.. hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak kalau zana tau mesti pipi dia jadi lagi tembam.. sbb marah kat akak huhuhuh!

      Padam
  6. insayallah kalau tak de aper next event kita nak join jugak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok join tau leh peluk cium nnt

      Padam