Jumaat, 10 Mei 2013

Business kawan-kawan

♥♥ENTRI MELEKAT SEHINGGA
10 MAY 2013♥♥

Nak promote sikit business kawan-kawan aku ☺*walaupun blog aku tak ramai yang baca, masing-masing gigih cari duit untuk duit poket eh?? Mari kita support! macam-macam yang dorang business!

1) Gerobok Hana

-Menjual Shawl & pelbagai tudung, aku selalu usha gak... semua shawl memang CANTIK-CANTIK & SUPERB! harga pun mampu milik! memang MURAH

Blog: Gerobok Hana
FB: Gerobok Hana

Poppy collection yang aku suka sangattttt!
2) Coklat fountain

- Menyediakan perkhidmatan menyewakan mesin pancuran coklat/ coklat fountain. Harga sewa memang MURAH & BERBALOI.. sesiapa yang nak buat majlis boleh la sewa kat Eida! Banyak pakej yang berbaloi

Blog : She.Loves.Chocolate
FB: Chocolate Fountain ::She.Loves.Chocolate::

Coklat yang sangat melting! yummy!
3) Shaklee

- Menjual & menyediakan khidmat nasihat untuk makanan kesihatan Shaklee. Sesiapa nak harga yang terBAIK & terBEST boleh la contact zana!

FB: Cinta Sihat


Salah satu produk yang ada promosi!!
4) Collagen Rumpai Laut

- Menjual collagen rumpai laut dari Semporna, Sabah. Harga adalah seperti berikut:

Gred AA (kuning/gold) - RM10/100g
Gred AAA (ungu) - RM12/100g

Untuk tempahan dan pertanyaan, boleh emel sweetbaby.cutebaby@gmail.com

Harga belum termasuk kos penghantaran.

POS LAJU
Semenanjung -
0.00-0.50kg = RM6.00
0.51-0.75kg = RM7.50
0.76-1.00kg = RM9.00
1.01-1.25kg = RM10.50
1.26-1.50kg = RM12.00
1.51-1.75kg = RM13.50
1.76-2.00kg = RM15.00

Blog : Mengapai Bintang

5) Cantik cantik boutiqe

- Menjual Kain, Baju kurung cotton manik & telekung sulam dari Vietnam, semuanya cantik-cantik & harga berbaloi! sangat sesuai dengan nama boutiqe onlinenya! Ada hadiah PERCUMA dari Vietnam lagi. So apa tunggu lagi cepat-cepat la beli! dah nak raya ni... ☺

CHIFFON BEADED EKSKLUSIF (cantiknyaaa!!!)
Instagram: cantik-cantikboutique

OK! sesiapa nak harga yang terbaik bolehla contact dorang.. insyallah akan dapat yang terbaik juga. Harap kawan-kawan aku ni dapat melebarkan sayap perniagaan mereka selebar-lebarnya! Moga BERJAYA dalam business yang korang ceburi. LOVE ♥♥♥♥ uollllssss!


** Harap dapat bantu serba sedikit yeee kawan-kawan ☺
** Sesiapa nak suruh aku promote business mereka, boleh lah drop komen.. aku akan UPDATE business korang kat sini! FREE *hanya untuk follower aku jerp! promosi 1 bulan huhuhuhuh!

13 ulasan:

  1. Akk tak der business lagi lah nak soh promote ☺☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau ade insyallah boleh.. tapi blog saya ni tak glamer pun.. kalau terjumpa jumpa la... hikhikhik! x macam orang tuuuu

      Padam
  2. Balasan
    1. ni pehal tetiba hotlink & digi???

      Padam
  3. *terharu* cinta lebiuuuuuuuuuuuuuuuu ;))

    BalasPadam
    Balasan
    1. welkam darling.. pertolongan kecil je

      Padam
  4. saya pun menjual jugak..jual rumpai laut.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihih! nnt saya update.. teringin nak jumpa sizuka ni ☺

      Padam
  5. tankiu cinta!! terharu Gerobok Hana!

    Jemput singgah semua ;)

    BalasPadam
  6. kat mana saya nak tgk corak dan kain² telekung serta pilihan yg ada?? sorry balas kat sini ... ada tak link entry yag ada gambar² tu sy nak tgk dulu... ni jenis kain cotton kan??

    BalasPadam
  7. http://akubukanblog.blogspot.com/2013/02/restock-telekung-murah.html

    Masya boleh tengok link yang saya bagi ni..
    ade bunga colour:
    1) Bunga sulam kelabu
    2) Bunga sulam hitam
    3) Bunga sulam biru + hijau
    4) Bunga sulam pink + hijau
    5) Bunga sulam peach + hijau
    6) Bunga sulam putih
    7) Bunga sulam coklat
    8) Bunga sulam biru terqouise
    9) Bunga sulam orange + hijau
    10) Bunga sulam kelabu cair
    11) Bunga sulam purple

    Kainnya sejuk dan tak mudah terangkat bila solat.. leh email kat oren_pink@yahoo.com whatsapp/wechat/sms kat 0162124055

    BalasPadam