Khamis, 23 Mei 2013

Berhati-hati menulis di blog!

Sekarang ni kene hati-hati apa yang di tulis kat blog! sebab ada orang sudah jadi stalker! eeeeeeeeeeee' benci! sebab tu aku tak suka nak war-warkan blog aku. Apa yang aku tulis, yang nak aku luah kan semua tersekat! dalam FB tak boleh, kat sini pun tak boleh!!

Nampaknya.. segala luahan hati mengenai kerja-kerja dia office tak di luahkan kat sini.. banyak mata-mata BENCI!!!!!!!


12 ulasan:

  1. Blog peribadi Yani pun Yani tak publish/promote di FB sebab kebanyakan di FB Yani tu teman kerja, saudara mara dan kawan-kawan. Tak semua tahu masalah PCOS Yani, jadi mana yang terserempak dengan blog peribadi Yani secara tak sengaja,rezeki dia la. Nama nak bercerita secara terbuka pada semua, in shaa Alalh tak la. Sebab bukan semua faham masalah kita, kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan?? saya pun macam tu gak.. tapi biasa problem kat opis mmg selalu luah kat sini.. sbb kat opis kita xde kawan...

      Padam
  2. Assalamualaikum kak zue. memang kena berhati2. kadang2 orang stalk blog kita pastu kondem kaw2. be carefull sis :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan?? sebab tu malas nak war-war kan.. kalau jumpa jumpa la

      Padam
  3. Siapakah stalker itu? Sharingis caring...hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala opismate kita kak.. pastu perli-perli! nyampah!

      Padam
  4. huhu kan ? kena hati-hati sebab ada yang memerhati, jadi anynomous pulak kan ? eh jap ada stalker femes tu blog kalau ada stalker hihihihi...teruskan usaha anda :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. stalker opismate sendiri! nyampah!

      Padam
  5. poyo betul lah stalker tue..

    BalasPadam
  6. jangan tulis pape, tulis syair je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi yazid.. nama sama mcm hubby ai.. ade kah??? ade kah?? hikhikhik! x pandai la syair

      Padam