Isnin, 20 Mei 2013

Bunga tisu murah

First sekali nak ucapkan terima kasih dengan blogger famous amous EIDA sebab sudi promote bunga tisu aku! tq Eida I LOVE yuuuuu!*sesiapa nak sewa choc fountain yang murah leh sewa kat dia. Nak order bunga tisu yang murah boleh order dengan aku!

Aku ade buat/jual bunga telur tisu, bunga tisu loose, corsage & bunga yoyo/ fabric flower

Corsage
Harga: RM1.20 - RM2.50



Bunga telur
Harga RM1.80 - RM2.50
Loose Bunga tisu
S - RM0.70
M - RM1.00
L - RM2.00
Bunga Yoyo/ fabric flower
RM0.50 - RM1.20
Kalau sesiapa yang tempah banyak insyallah aku boleh bagi harga yang terbaik.. just contact aku untuk sebarang pertanyaan.

Sesiapa nak tempah boleh la:

Email: oren_pink@yahoo.com
Whatsapp/SMS/Wechat: 016-2124055 (Zue)

Tempahan bunga telur bagi 100 ke atas mestilah dibuat 2 bulan yeee.. TQ semua!!

13 ulasan:

  1. assalamualaikum kak zue, cantiknya! sheila buat sndri masa kawin tu, kalau tahu baik order dengan kak zue je. hihi, tak penatkan diri :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq darling :).. nnt nak buat akikah anak tempah ngan kak zue eh..

      Padam
  2. eh cantik-cantik pulak, nantilah kalau mila ada event mila roger oke :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq mila.. wahh! event apekah?

      Padam
  3. zue, kira jari kreatif lah ni..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. nina takde la kreatif mana.. saje isi masa lapang, buat hobi

      Padam
  4. saya jeles sebab saya x kreatif!! hahahha.. cantik weiiii.. kalau hias dalam pasu letak kat rumah pun cantik kan????

    BalasPadam
  5. bunga tisu saiz ape yer yg ssuai utk gubahan hntaran ..

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam