Selasa, 16 Julai 2013

Wall makeover by Na With Nadia Farahida the Official Blogger Manager

Best..best..best!!! Nadia buat contest! sejak dia up status kat Facebook pasal contest ni terus hati berbunga riang.. mana taknya, hadiah best woooo!! FREE Wall makeover by Na bernilai RM500, siapa tak nak??? rugi wooo.. 

Design Wall makeover by Na tu semua cantik-cantik! tengok je la bilik Nadia Farahida tu, jatuh cinta aku dibuatnya.. walaupun design nya simple sahaja! tapi memang awesomenesss cantiknya!

Siapa nak join cara-caranya simple jer.

1. Like facebook fanpage Wall makeover by Na tekan sini. - DONE

2. Like facebook fanpage nadiafarahida tekan sini. - DONE

3. Pilih salah satu gambar design dari facebook fanpage Wall makeover by Na yang korang berkenan untuk buat dekat rumah korang. 


Aku pilih yang ni, sure hubby suka sebab berbunga-bunga seperti yang dia idamkan

4. Sambungkan ayat ini, 


" Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana .........................."


"Kerana apa, kerana sejak kami berpindah di rumah sendiri kami hanya sempat mengecat ruang tamu sahaja, kami memang berhasrat besar nak mendeko dinding ruang tamu kami tapi tiada idea untuk mendeko! dan lagi satu sebab, kerana budget kewangan kami yang sentiasa berlari-lari susah untuk dikejar.. hihihihihih!

dinding yang kosong, kalau dapat letak bunga-bunga sikit mesti cun!
Hubby juga pernah bagi hint kat aku masa kitaorang together-gather tengok TV "Sayang.... kan lawa kalau dinding kita ni berbunga-bunga, tapi budget kita tiada lagi la.. kalau ada nanti kita buat wallpaper eh! mesti cantik kan?" 

Jadi, jika ruang tamu kami telah dimakeover oleh Wall makeover by Na, tentu hubby suka dan mesti dia lebih sayangkan aku sebab pandai buat SUPRISE untuk dia tanpa mengeluarkan apa-apa modal! kan best tu. Sebagai seorang isteri tentunya aku nak buat hati suami aku gumbira!"

5. settle semua empat step dekat atas ni, sila tinggalkan link entry korang dekat komen entry ni ye. :)) settle.  - DONE

Sesiapa nak nak cantik kan rumah secara FREE, sila lah menjoin kan diri yeeee... tarikh tutup penyertaan sehingga

18 Julai 2013, hari Khamis nii...


6 ulasan: