Selasa, 20 Ogos 2013

Tak kira siapa pun kita

Tak kira siapa pun kita.. percakapan, perbuatan serta penulisan diharapkan tak menyakitkan hati orang lain. Bukan di tujukan kepada sesiapa, tapi ditujukan pada diri sendiri juga sebagai panduan & peringatan.


DO NOT SPEAK ABOUT YOUR CHILDREN IN FRONT OF INFERTILE PERSON - aku lah tu :P

SEKIAN!

10 ulasan:

  1. Betul tu. Nice quote. Nak share ☺☺

    BalasPadam
  2. peringatan yg bagus :)
    jmput baca:
    http://be-readers.blogspot.com/2013/08/fight-for-egypt.html

    BalasPadam
  3. Manusia yg rasa diri dia dah serba lengkap, kadang2 bercakap lebih laju dari otak mereka berfikir, natijahnya? banyak hati dan perasaan terluka.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum zue... terbaca akitkal kehidupan zue terutama ingin mengandung dan lost weight.. kalau ada solution seperti sehelai kain boleh memberi apa yg zue inginkan ..berminat tak ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kerana sudi singgah di blog saya.. boleh email pasal hal ni tak? tq!

      Padam
  5. Assalamualaikum zue... terbaca akitkal kehidupan zue terutama ingin mengandung dan lost weight.. kalau ada solution seperti sehelai kain boleh memberi apa yg zue inginkan ..berminat tak ?

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum zue.... saya terbaca perjalanan hidup zue yg inginkan mengandung.. jika ada sehelai kain boleh memberi apa yg zue impikan sudi kah zue beri saya peluang kenalkan pada zue? Dengan izin Allah

    BalasPadam