Khamis, 10 Oktober 2013

Baju Renang Muslimah Murah

Masa nak pergi pulau tu hari aku sibuk sangat survey baju renang muslimah.. aku nak cari budget bawah RM100.00 sebelum ni memang aku ade baju renang, tapi just baju je la suar nan hado! lagipun besar.. So baju tu skang aku bagi hubby aku pakai.

Setiap kali pergi shopping complex aku mesti singgah kat bahagian sukan tengok mana tau ade diskaun yang gila-gila, sampai sekarang tak ada pun diskaun gila-gila tu! huhuhuhuh! pastu search dalam mudah, ada yang bawah RM100 tapi prelove.. tapi aku tak putus asa, aku search lagi, aku jumpa satu website kat http://www.pusatborongbaju.com.my/ tengok harga baju dia wahhhh!!! murah gilos.

Aku tanya stok baju renang tu dia cakap lepas raya baru stok sampai, gigih la aku menunggu stok sampai.. dan akhirnya stok dah sampai terus dia contact aku cakap stok dah ready! yeay!


Ni la baju aku.. omeyy tak?
Kebetulan anak sedara aku sibuk nak juga & aku dah janji nak belikan if dia puasa tahun ni, so kena la tunai kan janji.. nasib baik murah je.

Ni baju untuk anak sedara aku
Untuk baju renang muslimah dewasa berserta tudung renang size 4XL harganya RM75.00 dan baju renang muslimah kanak-kanak 3XL harganya RM40.00 murah kan?.

Selain tu aku ada beli juga blouse untuk mak mentua aku, murah-murah je harga dia. Kalau ade sesiapa nak beli Baju renang muslimah boleh la ke http://www.pusatborongbaju.com.my/ atau pun FB Pusat borong baju

** Sebab apa gedix sangat nak baju renang? bukan sebab nak melawa, tapi baju renang ni kain dia senang kering.

24 ulasan:

  1. sehari ke sehari aku lupa...tgk belog ko..aku ingt balik..yeee sy akan beli! peh ni moh kite berenang...haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko memang! huhuhu cer letak blog kat dalam bloglist ko.. sure ingat selalu.. eh best gak kita gather-gather sambil swimming walaupun tak tau swim.. leh ajak abam adam sekali

      Padam
    2. boleh beri nombor tel

      Padam
    3. dear boleh pergi kat FB dia seperti di atas

      Padam
  2. Betul juga ni..kena ada baju renangkan sebab kain dia tu..lagi satu kalau tengah syok2 renang tu rasa ringan je..hmm Shakira nak juga beli, tapi nantilah..sekarang ni weekend mandi kat swimming pool pun pakai tshirt and tracksuit je Shakira ni..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup betul tu.. try la beli satu, harga dia memang termurah

      Padam
  3. Dah ade bj renang... ehem leh round the pulau lain pulokk.. heheheh

    BalasPadam
  4. Stok baju ada ke skrg?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sorry sy tak jual baju renang tu.. leh rujuk kat website yang saya bagi

      Padam
  5. Thxs for the info..sy pon tgh cr bj renang yg murah ni

    BalasPadam
  6. tengah survey baru renang untuk anak umur 4 tahun...tq 4 the info.boleh jenguk2 kat website yg dinyatakan tu..

    cadangan pemakanan supplemen adalah baik untuk kesejahteraan dan kesihatan seisi keluarga..

    BalasPadam
  7. salam,
    nak tanya kuali kain ok x baju renang awak beli ini..memang murah ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi! kualiti kain dia ok & memuaskan

      Padam
  8. Ada lagi tak kak. Huhu

    BalasPadam
  9. boleh beri nombor tel

    BalasPadam
    Balasan
    1. dear boleh pergi ke FB yang saya sebutkan

      Padam
  10. Kalau nak liat baju renang muslimah cantik boleh kunjung ke:
    http://sporte.id atau langsung ke toko: http://efashion.co.id

    BalasPadam
  11. Salam akak Zue :) Nak tnya ni. Semalam sy dah order dah smua barang2 yg sy nk beli dekat tuan punya kedai tu.Tp dia sruh bank in dulu duit and tunjuk bukti pembayaran dlu baru dia akan postkan barang. Sy nak bank in tp mak sy kurang percaya la dengan online buying ni.. Jd acane eh sy nk kompemkan yg kedai tu betul2 boleh dipercayai dan barang akan betul2 smpai lepas sy bank in nnti?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dear.. online nya proses mmg macam ni dear selalunya.. bayar dulu baru dapat barang.. kalau dear nak COD pun boleh, just PM & contact dia. Dulu kak zue COD je datang sendiri rumah dia, bukan sebab tak percaya online tapi sebab nak pakai URGENT.

      Padam
  12. Salam, saiz dia okay tak? Takut pulak saiz besar tpi bju tu kecik je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah baju renang dia mmg size besar tp kecil, sebab kain dia memeri, mcm saya biasa pakai XL tp size baju renang ni 4XL.. hope dapat membantu k!

      Padam
  13. Assalam...sis nk tnye..blh ke if nk walkin kt kdi die ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam dear, dia takde kedai.. masa saya pergi tu datang rumah dia kat puncak alam. Sis boleh try call tanya kat dia

      Padam