Isnin, 28 Oktober 2013

Prelove Juice Extractor for SALE

Ade sesiapa yang tercari-cari juice extractor tak? aku ingat aku nak let go la yang aku punya tu.. aku nak beli jenis yang lain. Aku beli juicer ni masa bulan 8 hari tu, memang sangat jarang pakai.. masa mula-mula beli je beriya, pastu kelaut.

Juice extractor aku brand ELBA.. masa aku beli RM100++ tapi ni aku nak let go RM70.00, harga tidak termasuk pos, pos dalam RM10.00 kot.. kalau lebih aku tanggung..

Ade sesiapa yang berminat tak?? PM aku k!

Juicer aku sebijik macam dalam gambar ni.. ade yang berminat?

Jual murah-murah je... nak tambah duit beli blender! hikhikhik!

3 ulasan:

  1. Salam pekenalan. Menarik jugak ni hari2 boleh minum juice fresh hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau nak leh email ke oren_pink@yahoo.com or sms/whatsapp/wechat ke 0162124055

      Padam
  2. Hurm..... mcm berminat.. tapi takut ida pun kelaut... hahahha

    BalasPadam