Rabu, 30 April 2014

Holiday di Grand Lexis PD ~ Part 2

Sambungan entri semalam...

Aku ngan Yana cepat-cepat blah untuk check in, sampai kat hotel aku suruh Yana Check in dulu.. lepas settle check in aku & Yana suruh bellboy hangkut barang-barang kitaorang yang banyak gilos!

Sementara Yana masuk bilik aku cari parking dapat je parking terus la cari bilik, over eksaited sangat nak hias bilik! Hias bilik untuk apa??? heheheheh! kami hias bilik untuk buat suprise baby shower Yani!! macam lipas kudung kami berdua hias.. iye la takut mereka-mereka tu tunggu lamaaaaa... sampai belon pun tak habis tiup! huhuhuhu! Setelah semua settle ini la hasil nyaaaaa....

deco untuk baby shower Yani ☺
Lepas settle hias bilik cepat-cepat gi amik diaorang, rupa-rupa diaorang semua dah siap berkemas.. tinggal nak hangkut barang masuk dalam kereta.

Sampai je dalam bilik tak sabar nak tengok muka Yani suprise... dan ternyata memang dia tergamam tengok suprise ni! makanya suprise kita kali ni menjadi, walaupun pada mulanya sudah terkantoi! nasib baik dia tak perasan.. hihihihihi!

Apa lagi nak buat?? sesi bergambar laaa.. macam-macam aksi dibuatnya! seronok gile!

mummy to be yang di rai!
kami yang meraikan
Lepas dah sesi bergambar tak sabar gila nak terjun kolam... padahal badan letih gila, tapi rugi plak kalau tak terjun kolam sedangkan pool depan mata je.. sambil mandi aku panas kan makanan-makanan yang kami bawa.
haaaa.. amik kau! beratur makanan kami
Lepas dah makan & perut pun dah kenyang masa untuk golek kan diri di atas katil sambil borak-borak & layan telatah adam.

Tak lama lepas tu.. aku pun hanyuttttt! tak larat la wehhh! penat yang amat!

3 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak zue, bestnya.. seronok baca kisah korang ~~~

    BalasPadam
  2. beshnya.....
    mesti yanie gembira tak terkata beoz diraikan.....
    besh lah dapat kwn mcm nie

    BalasPadam