Selasa, 14 Oktober 2014

Persediaan IVF


Untuk persediaan IVF tahun depan, start bulan lepas aku memang ikat perut untuk menabung. Aku berharap bila tiba masanya, tabung yang aku buat ni cukup la untuk menampung perbelanjaan buat IVF nanti.

Al-maklumla buat IVF ni bukan sikit-sikit duit nak guna, maka nya berkorban sedikit la untuk capai impian yang satu tu. Aku dan suami pun bukan berduit, makanya kena la menabung tiap-taip bulan, walaupun buat kat Hospital kerajaan tapi rasanya belum termampu lagi nak kuarkan duit sekali gus.

Sempena hari istimewa aku hari ni, aku berharap aku dapat penuhi impian aku suatu hari nanti & korang tolong doakan semua berjalan lancar ye.

15 ulasan:

  1. Insya Allah bila tiba masanya nnt Allah akan cukupkan duit tabungan utk IVF.

    BalasPadam
  2. Smg Allah permudahkan untuk zue... Amin... Amalkan bacaan ayat seribu dinar dalam doa selepas solat... Selain maknanya yg mendalam, semoga berkat doa kita tu, Allah akan tunjukkan jalan keluar dari segala permasalahan...

    BalasPadam
  3. Terima kasih di atas doa kalian & nasihat insha allah saya akan amal kan

    BalasPadam
  4. Semoga semua usaha Zue Allah permudahkan.....amin!

    BalasPadam
  5. insya'Allah Zue.. Semoga dipermudahkan perjalanannya nnt.. aminnn...

    BalasPadam
    Balasan
    1. K pun insya'Allah akan buat frozen ET awal next year... sama2 kita berusaha ye? Good Luck..

      Padam
  6. Mudahan Allah permudahkan usaha Zue dan suami mengumpul duit.

    BalasPadam
  7. Moga Allah permudahkan urusan ivf awk..sy pun dok menabung gak sekrg..tahan dulu keinginan nk beli barang2...terpaksa sbb nk kumpul duit tuk fet taun dpn...insyaallah....

    BalasPadam
  8. niat baik. nnti ALLAH tunjuk jalan.. aminn semoga cinta dpat apa yg dihajatiii..

    #baru perasaan ida tak pergi amik bunga lagii kann ya ampunnnnnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahah.. kalau reput tak tau ehhh

      Padam
  9. in sha Allah semoga dipermudahkan semuanya Aamiin

    BalasPadam