Selasa, 4 November 2014

Esok adalah harinya!

Dup dap.. dup dapp.. serius berdebar sangat dengan operation yang bakal di lalui nanti! aku takde pengalaman masuk hospital.. tak tahu apa nak bawa pergi hospital nanti, apa yang perlu di sediakan serius aku takde preparation.. aku just follow the flow.

Esok kena lapor diri kat hospital.. maybe esok juga doktor akan terangkan apa yang akan berlaku ketika operation nanti. Hubby yang super duper BUSY tu pun aku paksa suruh ambil cuti 2 hari, kemudian aku pepandai la jaga makan minum sendiri. Mula-mula nak suruh adik aku jaga, tapi memandangkan dia pun tengah pregnant skang ni malas nk menyusahkan dia. Pastu MIL & FIL nak datang, aku seboleh-bolehnya menolak sebab aku tak nak susahkan dia, Insha allah aku boleh handle sendiri.

Korang tolong doa kan semoga semua berjalan lancar ye.. doakan juga kesihatan aku nanti.

7 ulasan:

  1. insyallah...semoga semuanya berjalan lancar...aamminn...takecare zue..

    BalasPadam
  2. moga urusan sis dipermudahkan.... :)

    BalasPadam
  3. Salam kenal sis..semoga segalanya dipermudahkan Allah..Selawat banyak2, inshaAllah segalanya berjalan lancar ok..Take care!

    BalasPadam
  4. Zue....operation apa ni? Tiba-tiba je? Apa-apa pun Yani doakan semuanya berjalan lancar dan speedy recovery untuk Zue...

    BalasPadam
  5. Semoga Allah permudahkan buat zue... amin... get well soon...

    BalasPadam
  6. semoga semua berjalan lancar dan dipermudahkan..insyAllah..Aamin

    BalasPadam
  7. Assalam zue. salam kenal. dah lama follow blog zue in silence. Saya pun baru lepas buat laps jumaat lepas. Tapi sebab ada lekat byk, doc terpaksa buka besar. ni tengah berpantang lagi. Heheh Saya doakan pembedahan zue akan bjalan lancar insyaallah.. Kita bersusah2 sekarang. Bersenang2 kemudian kan.. Take care dear.

    BalasPadam