Isnin, 1 Disember 2014

Promosi Tupperware bulan Disember 2014

Yang pertama sekali aku nak minta maaf sangat kat korang-korang semua yang whatsapp, PM, call & message tanya pasal Moo Moo set, buat pengetahuan semua Moo Moo set adalah limited edition so memang susah sangat nak dapat stok. Kepada sesiapa yang tak dapat Sorry sangat yeee.

Promosi yang menarik bulan ni adalah... DRUM rolls please... huhuhuhuh!

Rainbow Eco bottle gift set 
Rainbow Eco bottle gift set - 500ml (1 set ada 7 biji)
Harga 1 set = RM82.00
Harga 1 botol = RM12.00**



Snowflake gift set
Snowflake gift set (1 set ada 3 biji (2.0L, 400ml & 800ml)
Harga 1 set = RM40.00**
Harga 4 set = RM160.00

Yang bawah ni ada kategori harga ikut budget korang.

budget RM50.00 - RM150.00

Budget RM150.00 - RM250.00

Kalau nak tengok promosi yang lain boleh tengok kat dalam katalog tupperware, kalau ade yang berkenan boleh la tanya kat aku yee... aku bagi special price untuk pembaca blog aku.

Bagi yang bertanda ** tu.. kena cari pembeli lain untuk cukup kan 4 set, tapi apa apa pun boleh bawa berbincang semua bisa di atur.. just wassap k!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan