Jumaat, 19 Disember 2014

Tempahan Kek di Area Skudai

Masih mencari homemade bakery di Area Skudai? (Taman Tun Aminah, Taman Universiti, UTM, Taman Skudai Baru, Taman Sri Skudai & kawasan berdekatan) Meh nak bagitau.. korang boleh contact kakak aku. Macam-macam kek dia buat! bagi peminat dessert memang meleleh air liur kalau tengok!

Kek terbaru & terlaris
Yang ni pun laris gak ni
Berbagai pilihan

Kalau korang tak nak order yang mini ade juga kek yang besar

Kek chocolate cheese/ Rugged chocolate Kek

Selain kek ade juga dessert yang lain... creampuff, birthday kek, pavlova, congo bar, brownies dan lain-lain.. pokoknya ko sebut je nak makan dessert apa insha allah dia boleh baking kan FRESHHHH! untuk korang.

congo bar, brownies, pavlova & cream puff
Korang boleh contact kakak aku kat FB Zam Zalina atau leh whatsapp/ call 010-700 3971... bagi yang beli 12 Pek ke atas FREE delivery!! yeayyyyy!

Happy menjamu mata sambil air liur menjejes uolssss!!

** Psttt... insha allah early next year kek-kek ni akan berada di pasaran di area KL/ Bangi/ Kajang/ Mantin pula uolsss... Tungguuuu... 

2 ulasan: